Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/08/2011 15:26
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
7
Okunma
3450
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
Çözüldü 
Sorum kısaca şudur :

1- "Form3" deki "ComboBox1" , "kayıtlar.mdb" isimli çalışmamın "data" tablosuna bağlanacak ve "adisoyadi" sütunundaki verileri listeleyecek

2- "ComboBox1" den seçilen isime göre
"TextBox1" e "data" tablosundaki "sgkkullanici" bilgisini yazacak
"TextBox2" ye "data" tablosundaki "sgkkod" bilgisini yazacak
"TextBox3" e "data" tablosundaki "sgksistemsifre" bilgisini yazacak
"TextBox4" e "data" tablosundaki "sgkisyerisifre" bilgisini yazacak

Sorum bu kadardır. Teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   drmkayit.rar (Dosya Boyutu: 164,83 KB / İndirme Sayısı: 25)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mcmaho

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
17/03/2017,22:33
Çözüldü 
visual basic kodları olsaydı sana yardımcı olurdum.


Cevapla

schworse

Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Destek
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Yazılım Uzmanı
Ofis 2013 64 Bit
17/08/2017,19:06
Çözüldü 
Merhaba;

Bu işlemi sol kısımdaki Server Explorer Panelden new data source ekleyerek bir data set oluşturup. Combobox Task Data Binding Mode ile data set ile bağlatı yaparak istedeğin bilgileri ilişkilendirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

resim


Cevapla

schworse

Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Destek
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Yazılım Uzmanı
Ofis 2013 64 Bit
17/08/2017,19:06
Çözüldü 
Merhaba;

Olumlu yada olumsuz dönüş yapabilirmisiniz.

Kolay gelsin.


Cevapla

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
Çözüldü 
Çok pardon.
Bu konuyu ben başka yoldan çözdüm. İlgi alaka ve cevap için teşekkrü ederim. Konu kapatılabilir


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

schworse

Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Destek
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Yazılım Uzmanı
Ofis 2013 64 Bit
17/08/2017,19:06
Çözüldü 
Merhaba;

Çözümüzünü yazabilirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olmuş oluruz.

Kolay gelsin.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.Net ile filtreleme sonucu comboboxa tekrarsız veri almak alican60 10 3.695 22/06/2016, 01:31 geren
Çözüldü ListView1 Listeleme Hakkında drummers 7 2.272 23/05/2015, 12:45 alpeki99
Çözüldü ExecuteReader Fonksiyon Hakkında drummers 2 1.914 30/09/2014, 08:54 drummers
Çözüldü reportviewer hakkında umutakkaya 4 1.894 29/09/2014, 10:24 alpeki99
Çözüldü Veritabanından Comboboxa veri seçtirme? tetikçi_61 1 1.367 17/07/2014, 17:40 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.