Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/02/2010 23:01
Konu Sahibi
pc_öğrencisi
Yorumlar
1
Okunma
1408
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

pc_öğrencisi

Üye
Üye
 25
 4
 2
 17/01/2010
0
 Konya
 
 Ofis 2007
 30/06/2010,17:08
iki combobax ve bir textbox bulunacak .1. comboboxda örneğin dolar seçili ve 2. comboboxda sterlin seçili ise textboxa girilen sayını dolar olarak alınıp sterlin olarak karşılığı verilecek.hesaplamalar classda olacak ve form üzerinden çağırılacak. yardım edin lütfen bir türlü classlar çağrılmasını yapamadım.combobox 'ı classda tanıtamadım.lütfen bana yardım edinImg-cray


pc_öğrencisi, 17-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

maytas

Onursal Üye
Onursal Üye
 52
 545
 25
 21/12/2008
178
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 28/07/2018,14:42
Merhaba.
Takıldığınız noktayı aşmak için alttaki örneği inceleyin. İsteğiniz üzerine Class Module kullanılmıştır.

Form Kodları:

Kod:
    Dim cls As Class1
    Set cls = New Class1
    MsgBox cls.Deneme
    Set cls = Nothing


Class1 adında bir Class Module ve burada yazılmış bir fonksiyon.

Kod:
Function Deneme()
   Deneme = 1
End Function


Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Malzeme Hesaplama Programı V1.0 TheWayEnd 16 11.021 17/05/2015, 16:59
Son Yorum: leeonn99
  Not Hesaplama Programı RoxorLoops 6 3.984 29/01/2010, 20:00
Son Yorum: RoxorLoops
  Faktoriyel Hesaplama harun_061 3 2.861 22/04/2009, 14:26
Son Yorum: Krizantem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.