Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/05/2011 05:23
Konu Sahibi
|By|KiDnArUt|
Yorumlar
4
Okunma
3687
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy

|By|KiDnArUt|

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Selamlar Bir Form üzerinde basit şekilde oluşturulmuş Arama Rapor Ve Sorguya örnek oluşturacak basit bir çalışma umarım yararlı olur. Access veritabanı kullanılmıştır proje masaüstünde çalıştırabilirsiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Rapor Sorgu.rar (Dosya Boyutu: 70,6 KB / İndirme Sayısı: 325)
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Paylaşım için teşekkür ederiz.


Cevapla

Coskun0559

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.221
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Dün,17:32
(26/05/2011, 08:32)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paylaşım için teşekkür ederiz.

Arama Yaptıktan sonra Tüm kayıtları tekrar getirmek için bi buton koysaydın keşke Img-grin
neyse ellerine,emeğine sağlık güzel çalışma olmuş


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Sn:|By|KiDnArUt|
Paylaşım için teşekkürler.Yalnız küçük bir eleştirim olacak VB6 nın kendi Raporu kullanıcı tarafından pek düzenlenemez bunun için rapor olayını farklı bir şekilde yaparsan daha iyi olur.


Cevapla

|By|KiDnArUt|

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Ben Teşekkür Ederim AccessTr Sayesinde ßirşeyler Öğrendim. Sn. Coşkun0559 Dediğiniz Değişikligi Yaptım Img-grin

Sn. ogulcan92 Haklısınız ben sadece vb6 için böyle bir gereksinim duyulabilir düşüncesi ile tasarlamıştım.

Ayrıca konu içerisinde nasıl olur bilmiyorum örnekte bir sorunum var sonradan fakettim çözemedim malesef yaşa göre rapor kısmını önce sabit bir şekilde raporluyordum sonrasında inputbox a girilen değerle bunu gerçekleştirdim yalnız raporu görüntüledikten sonra tekrar farklı bir değer ile görüntülemek istedigimde
" Nesne Açık oldugundan İşleme İzin Verilmez " Die bir Hata Mesajı Alıyorum connettion nesnesini geri dönüşte close etmeme ragmen düzeltemedim tekrardan yorumlarınız için teşekkür ederim


|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  TextBox İçerisinde İçerik Arama ogulcan92 5 2.802 10/03/2012, 19:26 benremix
  sorgu criteri ile rapor seçme burhanb 2 1.930 26/08/2011, 21:52 DUAYEN
  VB- Basit Bir Download Manager Yapmak FeyzaTkn 6 6.131 30/06/2011, 07:09 benremix
  Basit Muhasebe programı DevilSuskun 16 13.937 17/05/2011, 18:09 alpeki99
  basit bi listbox çalışması Coskun0559 1 2.058 05/09/2010, 04:48 emturker

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.