USB Barcode Kullanımı
Tarih
29/11/2011 10:21
Konu Sahibi
ozkaweb
Yorumlar
1
Okunma
903
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ozkaweb
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
R.... Ö....
3
3
16/11/2009
Bolu
-
27/12/2016,10:20
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar; benim bir sorum olacak cevabını yerli yabancı sitelerde çok aradım ama bulamadım. Sorum Şu;

1 Adet formum var ve bu formun üzerinde 2 textbox var.
2 adet de USB Barcode okuyucum var. benim yapmak istediğim bu USB Brcode okuyucuları adreslemek. Yani 1. Barkod okuyucu 1. texbox a, 2. barkod okuyucum 2. textbox a yazmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
barkod okuyucular direk seçili olan yere barkod şeklini metin-sayı haline getirmeye yarar. yani sizin imleciniz neredeyse o oraya çevirir.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 452 22/04/2017, 19:51 atoz112
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 215 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Msgbox Kullanımı hknct 2 79 13/03/2017, 21:56 hknct
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 177 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 744 02/12/2016, 17:11 siyahca


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status