Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/11/2011 10:21
Konu Sahibi
ozkaweb
Yorumlar
1
Okunma
994
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ozkaweb

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
R.... Ö....
3
3
16/11/2009
Bolu
-
27/12/2016,10:20
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar; benim bir sorum olacak cevabını yerli yabancı sitelerde çok aradım ama bulamadım. Sorum Şu;

1 Adet formum var ve bu formun üzerinde 2 textbox var.
2 adet de USB Barcode okuyucum var. benim yapmak istediğim bu USB Brcode okuyucuları adreslemek. Yani 1. Barkod okuyucu 1. texbox a, 2. barkod okuyucum 2. textbox a yazmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.800
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
Bugün,12:50
Çözüldü 
barkod okuyucular direk seçili olan yere barkod şeklini metin-sayı haline getirmeye yarar. yani sizin imleciniz neredeyse o oraya çevirir.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Webcamden Barcode Okutma tufanbal 5 480 31/05/2017, 10:43 tufanbal
Çözüldü 4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 1.202 22/04/2017, 19:51 atoz112
Çözüldü tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 531 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
Çözüldü Msgbox Kullanımı hknct 2 193 13/03/2017, 21:56 hknct
Çözüldü Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 307 06/01/2017, 22:41 nightashes

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.