Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/02/2009 01:26
Konu Sahibi
sturan2
Yorumlar
11
Okunma
4556
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sturan2

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
23/06/2017,12:10
Userformdan önce banka adını, daha sonra bankanın hangi ildeki şubelerini listelemek istediğinizi seçerek LİSTELE tuşuna basın ve şubeleri listboxta listeleyin. Şubeler listelendikten sonra arama modülünü kullanarak listelenen kayıtlar arasında arama yapabilirsiniz. Userform tasarımı çalışmasıda mevcuttur. Programın .exe uzantılı olarakta derleyip ekledim.


Ek Dosyalar
.zip   banka_kodlari.zip (Dosya Boyutu: 740,72 KB / İndirme Sayısı: 373)
Cevapla

nihatkr

Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Altın Üye
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
elinize Sağlık Güzel Olmuş.


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Paylaşım için teşekkürler...


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
Elinize sağlık sayın sturan2,
bu subeler.exe hangi proğramlama dili anlamadım,
görüntüsü excelle benziyor, ayrıca Excel olan dosya ne işe yarıyor acaba?
aydınlatırsanız çok memnun olurum,
İyi çalışmalar...


Cevapla

nihatkr

Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Altın Üye
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Sayın AKD exe dosyası Vba ile exeye çevrilmiş Excel dosyası. User form ile yapılmış Excel dosyası aslında bunun ana kaynağı. Ancak dosyaları ayrı düşünün. İkisi bağımsız çalışıyor biri Vba ile exe yapılmı diğeri normal exe dosyası arkadaş ikisininde görüle bilmesi için eklemiş.

Ne işe yarıyor derseniz bence bu aslında bir bütünün parçası imiş yada oyle tasarlanmış. Buraya sadece banka kısmı eklenmiş. Ve başarılı bir çalışma. Programın tamamı sanırım cari hesap ile alakalı bir dosya olmalı.


Cevapla

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
İlginiz için çok teşekkür ederim sayın nihatkr,
VBA ile exe çevrilmiş demissiniz,
hangi kodlarla ve nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz,
aslında dairedeki işlerimin haricinde excelde program yapmayı düşünmüyorum ama çok ilgimi çekti doğrusu,
aynı olay access'dede yapılabilirmi acaba?
İyi akşamlar dilerim...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Excel UserForm'dan Access Veritabanı Yönetimi ve Access Rapor Kullanımı ogulcan92 7 6.124 12/10/2017, 16:23 canazor
  Personel Bilgileri Takip Programı (oval userform) sturan2 19 15.288 15/10/2016, 17:40 atoz112
  Excelde UserForm Menü örneği DUAYEN 4 7.253 01/08/2012, 09:34 benremix
  Transparan UserForm ogulcan92 5 2.241 27/09/2010, 09:13 Coskun0559
  UserForm Animasyonlu Açılış ve Kapanış Örneği ogulcan92 2 3.560 12/06/2010, 23:20 benremix

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.