Toplam Süre Hesaplama
Tarih
18/06/2011 20:23
Konu Sahibi
sadikkavakli
Yorumlar
12
Okunma
2509
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/02/2017,22:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli Üstadlar,

Form2 de bulunan formda, tarih1 ile tarih2 aralığındaki toplam t1 ve toplam t2 süre toplamlarını form2 ye gelmesini istiyorum fakat çözüm üretemedim. Formda buna benzer örnek bulamadım.

Ayrıca sorguda grup saat toplamı nasıl alabilirim.

Yardımlarını bekliyorum.

sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.

DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...

sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/02/2017,22:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Af edersiniz . Örnek eklemeyi unutmuşum.

Örnek ek'tedir.

İlginiz içiin teşekür ederim.



Ek Dosyalar
.rar   toplam süre.rar (Dosya Boyutu: 22,05 KB / İndirme Sayısı: 14)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.313
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sorgudaki tarih alanının ölçütüne

Visual Basic Code
Between [Formlar]![Form2]![tar1] And [Formlar]![Form2]![tar2]

yaz.

Formdaki butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
Me.Metin4 = DSum("t1", "suresrg")
Me.Metin6 = DSum("t2", "suresrg")




DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorun çözüldümü tekrardan dönerseniz seviniriz.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...

sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/02/2017,22:23
Çözüldü 
Duayen

Hata vermektedir.

Burada belirtmediğim bir konu combobox ta isim seçildiğinde o kişinin toplam t1 süre ve toplam t2 süredeki toplam sürelerin raporlanması gerekmektedir.

Örnek ek'tedir.

İlginiz için teşekür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   toplam süre_2.rar (Dosya Boyutu: 26,6 KB / İndirme Sayısı: 15)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Ortalama Süreyi Hesaplama husem 4 63 21/02/2017, 01:49 husem
  İsk2Sonuc Metin Kutusunu Urun Ara Toplam Metin Kutusuna Yazdırma haziran4 2 57 14/02/2017, 12:47 haziran4
  Kayıt Kontrol Eksik Verileri Bulma Ve Hesaplama hknct 10 117 11/02/2017, 18:11 hknct
  Belirli tatil günlerini dikkate alarak vade hesaplama Andruil 6 220 06/02/2017, 23:52 Andruil
  gelir vergisi hesaplama yasarguner 6 237 03/02/2017, 10:44 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya