Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/06/2011 20:23
Konu Sahibi
sadikkavakli
Yorumlar
12
Okunma
3091
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı

sadikkavakli


Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
85
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
20/09/2017,19:25
Çözüldü 
Değerli Üstadlar,

Form2 de bulunan formda, tarih1 ile tarih2 aralığındaki toplam t1 ve toplam t2 süre toplamlarını form2 ye gelmesini istiyorum fakat çözüm üretemedim. Formda buna benzer örnek bulamadım.

Ayrıca sorguda grup saat toplamı nasıl alabilirim.

Yardımlarını bekliyorum.


sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.

DUAYEN

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
16/03/2017,17:22
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz.


Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...

sadikkavakli


Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
85
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
20/09/2017,19:25
Çözüldü 
Af edersiniz . Örnek eklemeyi unutmuşum.

Örnek ek'tedir.

İlginiz içiin teşekür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   toplam süre.rar (Dosya Boyutu: 22,05 KB / İndirme Sayısı: 14)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:35
Çözüldü 
Sorgudaki tarih alanının ölçütüne

Visual Basic Code
Between [Formlar]![Form2]![tar1] And [Formlar]![Form2]![tar2]

yaz.

Formdaki butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
Me.Metin4 = DSum("t1", "suresrg")
Me.Metin6 = DSum("t2", "suresrg")




DUAYEN

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
16/03/2017,17:22
Çözüldü 
Sorun çözüldümü tekrardan dönerseniz seviniriz.


Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...

sadikkavakli


Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
85
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
20/09/2017,19:25
Çözüldü 
Duayen

Hata vermektedir.

Burada belirtmediğim bir konu combobox ta isim seçildiğinde o kişinin toplam t1 süre ve toplam t2 süredeki toplam sürelerin raporlanması gerekmektedir.

Örnek ek'tedir.

İlginiz için teşekür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   toplam süre_2.rar (Dosya Boyutu: 26,6 KB / İndirme Sayısı: 15)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.

Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Hesaplama Hk. serkan1985 5 188 22/09/2017, 21:58 biberli33
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 480 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Hesaplama Hatası Musti_55 6 811 01/06/2017, 00:28 ozanakkaya
Çözüldü Genel Toplam Hatası SOSS06 7 508 30/05/2017, 11:39 SOSS06
Çözüldü Sorguda Genel Toplam Ve Farkları Bulma access acemisi 12 727 01/05/2017, 14:58 access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.