Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2009 19:56
Konu Sahibi
mustim1547
Yorumlar
4
Okunma
1712
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mustim1547

Üye
Üye
 31
27
5
07/12/2008
0
Aksaray
Ofis 2003
25/01/2017,21:01
Çözüldü 
arkadaşlar bi program yapmaya çalışlıyorum ama düğünler formunda net ele geçen para toplamını düğünler1 formundaki ele geçenler toplamına aktarmak istiyorum ama yapamadım bi yardım edermisiniz..


Ek Dosyalar
.rar   vt2.rar(Dosya Boyutu: 36,11 KB / İndirme Sayısı: 10)

Kullanici Avatari

syrup

Aktif Üye
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
yanlış olan şeyler var çalışmanda. hesaplama sonucunu tabloda alan içinde tutmana gerek yok. hem zaten toplamı almışsın. sıkıntıyı biraz daha detaylandırırmısın?


resimresim

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:53
Çözüldü 
benimde elim takıldı birşeyler yapayım dedim..Img-grin


Ek Dosyalar
.mdb   Düğün-Celoy Cevap.mdb(Dosya Boyutu: 188 KB / İndirme Sayısı: 31)

Kullanici Avatari

mustim1547

Üye
Üye
 31
27
5
07/12/2008
0
Aksaray
Ofis 2003
25/01/2017,21:01
Çözüldü 
(06/01/2009, 23:40)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benimde elim takıldı birşeyler yapayım dedim..Img-grin

size ne kadar teşekkür etsem azdır.. benim için oturup uğraşmışsınız çoooook teşekkür ederim.. sağolun ..allah muradınızı versin Lol



Kullanici Avatari

mustim1547

Üye
Üye
 31
27
5
07/12/2008
0
Aksaray
Ofis 2003
25/01/2017,21:01
Çözüldü 
(06/01/2009, 20:21)syrup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanlış olan şeyler var çalışmanda. hesaplama sonucunu tabloda alan içinde tutmana gerek yok. hem zaten toplamı almışsın. sıkıntıyı biraz daha detaylandırırmısın?

ben düğün çalıyorum.. yapmak istediğim de çaldığım düğünlerin alınan kapora+kalanpara-masraflar= ele geçen para olarak programa yaptırmak istiyorum ben bu kadarnı yapabilyorum ama ele geçen paraların toplamını yani diyeli 3 düğün çalmışım bunlardan elime geçen paraların toplamını aldırmak istiyorum.. bilmem anlatabildimmi :S




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin Kutularına Veri Almak m_demir 6 162 29/05/2018, 21:45
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 118 28/05/2018, 17:16
Son Yorum: Mr.Midnight
Çözüldü Sürekli Form Çıktı Almak. m_demir 3 136 26/05/2018, 00:50
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Listeden Metin Kutusuna Veri Almak. m_demir 5 162 23/05/2018, 00:29
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Insert Te Autonumber Degerini Almak Mumkun Mu dabanli 5 227 22/04/2018, 16:06
Son Yorum: dabanli

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.