Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2009 19:56
Konu Sahibi
mustim1547
Yorumlar
4
Okunma
1824
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mustim1547

Üye
 32
 5
 27
 07/12/2008
0
 Aksaray
 
 Ofis 2003
 25/01/2017,21:01
Çözüldü 
arkadaşlar bi program yapmaya çalışlıyorum ama düğünler formunda net ele geçen para toplamını düğünler1 formundaki ele geçenler toplamına aktarmak istiyorum ama yapamadım bi yardım edermisiniz..



Kullanici Avatari

syrup

Onursal Üye
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
yanlış olan şeyler var çalışmanda. hesaplama sonucunu tabloda alan içinde tutmana gerek yok. hem zaten toplamı almışsın. sıkıntıyı biraz daha detaylandırırmısın?


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 46
 71
 3.189
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,06:38
Çözüldü 
benimde elim takıldı birşeyler yapayım dedim..Img-grin



Kullanici Avatari

mustim1547

Üye
 32
 5
 27
 07/12/2008
0
 Aksaray
 
 Ofis 2003
 25/01/2017,21:01
Çözüldü 
(06/01/2009 23:40)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benimde elim takıldı birşeyler yapayım dedim..Img-grin

size ne kadar teşekkür etsem azdır.. benim için oturup uğraşmışsınız çoooook teşekkür ederim.. sağolun ..allah muradınızı versin Lol



Kullanici Avatari

mustim1547

Üye
 32
 5
 27
 07/12/2008
0
 Aksaray
 
 Ofis 2003
 25/01/2017,21:01
Çözüldü 
(06/01/2009 20:21)syrup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanlış olan şeyler var çalışmanda. hesaplama sonucunu tabloda alan içinde tutmana gerek yok. hem zaten toplamı almışsın. sıkıntıyı biraz daha detaylandırırmısın?

ben düğün çalıyorum.. yapmak istediğim de çaldığım düğünlerin alınan kapora+kalanpara-masraflar= ele geçen para olarak programa yaptırmak istiyorum ben bu kadarnı yapabilyorum ama ele geçen paraların toplamını yani diyeli 3 düğün çalmışım bunlardan elime geçen paraların toplamını aldırmak istiyorum.. bilmem anlatabildimmi :S




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 5 97 11/02/2019, 17:37
Son Yorum: Ertugrul Kuzu
Çözüldü Altformaltraporda Satır Sıra Numarası Verme Ve Genel Toplam Gösterme Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 12 247 30/11/2018, 15:54
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formumu Almak İstediğim Sonuca Göre Nasıl Tasarlamalıyım. Oğuz Türkyılmaz 4 221 25/11/2018, 21:21
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Toplamları Almak ORHAN ALKAN 5 152 23/11/2018, 23:52
Son Yorum: ORHAN ALKAN
Çözüldü Koda Göre Toplam golf2000 11 257 18/11/2018, 17:37
Son Yorum: golf2000

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.