TOP komutu kullanımı
Tarih
03/09/2010 12:44
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
7
Okunma
3709
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
SELECT TOP 100 adon4.SAYI1,
FROM adon4;
bu komut ilk 100 kayıtı getiriyor
biz sadece 250 ile 300 arasındaki verilerin gelmesini istersek nasıl yazmalıyız
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn accessman,

Bildiğim kadarıyla tablodan 250-300 alanlarını göster diye bir komut yok fakat kandırmaca var.
Eklediğim örnekte Siparis tablosu var.
Sorgularda Sira adlı sorgu ile bu tabloya sıranumaraları veriyor.
2.kademede Seç sorgusunda istediğim kayıt aralığını alabiliyorum.
Sanırım işinize yarar.



Ek Dosyalar
.rar   Ordermdb.rar (Dosya Boyutu: 19,22 KB / İndirme Sayısı: 19)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sn Ufuk hocam, çözüm için teşekkürler.
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
SELECT Sira.Sira, Sira.ID, Sira.Siparisno, Sira.Firma_Adi, Sira.Soyad, Sira.Sehir, Sira.Ulke, Sira.Tutar
FROM Sira
WHERE (((Sira.Sira) Between "22" And "27"));

ve

SELECT DCount("ID","Siparis","ID <=" & [ID]) AS Sira, Siparis.ID, Siparis.Siparisno, Siparis.Firma_Adi, Siparis.Soyad, Siparis.Sehir, Siparis.Ulke, Siparis.Tutar
FROM Siparis;

bu iki Sql cümlesini nasıl birleşik yazabiliriz
@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn accesman,

SELECT DCount("ID","Siparis","ID <=" & [ID]) AS Sira, Siparis.ID, Siparis.Siparisno, Siparis.Firma_Adi, Siparis.Soyad, Siparis.Sehir, Siparis.Ulke, Siparis.Tutar
FROM Siparis
WHERE (((DCount("ID","Siparis","ID <=" & [ID])) Between "22" And "27"));

Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 480 22/04/2017, 19:51 atoz112
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 231 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Msgbox Kullanımı hknct 2 84 13/03/2017, 21:56 hknct
  Form Küçültme Komutu metınaycıcek 2 107 23/02/2017, 00:06 metınaycıcek
  Çapraz sorguda Between Like komutu orderyazbim 4 294 17/01/2017, 00:52 orderyazbim


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status