Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/08/2012 16:00
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
1
Okunma
1122
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
99
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
bir formdan kod ile diğer formun timer interval değerini nasıl değiştirebilirim
teşekkürler


@benbendedeilem

accessman

Aktif Üye
99
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Forms.frmsystray.TimerInterval = 0
şeklindeymiş


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü TimerInterval hakkında yardım QATLET 4 1.413 04/02/2013, 14:17
Son Yorum: QATLET

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.