Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/01/2009 17:03
Konu Sahibi
alemciler
Yorumlar
7
Okunma
2451
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

alemciler

Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... Ç....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
24/05/2017,13:07
Çözüldü 
resim
resimdeki gösterdiğim şekilde nasıl yapabilirim bu bütün metin kutuları için geçerli


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Private Sub Form_Current()
Resimkutusu1.Picture = "C:\Belgelerim\Sayılar\" & Me.Text1 & ".JPG"
End Sub


Pardon Text e giriş yapıpda çağırmak için
Text1 in AfterUpDate() özelliğine aynı kodu yazınız...


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

alemciler

Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... Ç....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
24/05/2017,13:07
Çözüldü 
form açıldığı anda veriler otomatik olarak tablodan çekiliyor yani texte elle bir veri girişi olmuyor form başlangıcında textde var olan veriyi kullanacağım
-----------------------------------
birde texte bulunan yazı diyelimki 22.jpg ve klasörde o resim yok resim yoksa boş çıkmasını nasıl sağlarız bu verdiğin kod gayet güzel çalıştı teşşekkürler yardımın için yani klasörün içeriğini bi şekilde yönetmem gerekli yardımlarınızı bekliyorum


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.863
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:36
Çözüldü 
sn alemciler, örnek ekleyebilirmisin ?


Cevapla

alemciler

Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... Ç....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
24/05/2017,13:07
Çözüldü 
yukarıdaki resimde gösterdiğim gibi form var 6 tane text var bu textlerde rakamlar var tablodan alıyorum rakamları yapmak istediğim şey
Private Sub Form_Current()
Resimkutusu1.Picture = "C:\Belgelerim\Sayılar\" & Me.Text1 & ".JPG"
End Sub
burdaki kodu kullanarak resimleri çağırmak ama klasörde eğer texteki rakamın diyelimki 33 klasörde 33.jpg yoksa resimkutusu1.picture="resim bulunamadı" gibi birşey istiyorum


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.091
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
13/10/2017,13:42
Çözüldü 
Dir komutu ile dosyanın olup olmadığını If yapısı ile kontrol edin eğer dosya yoksa belirttiğiniz gibi bir yazı göstersin ya da sizin şimdiki avatarınız gibi Resim Yok yazan bir resim göstersin. Eğer o dosya varsa resimi göstersin.

Arama kutusunda TXT diye aratın benim eklemiş olduğum bir konu var ondaki dosyayı indirip kodları inceleyin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Webden Resim Çağırma estapan 6 323 09/09/2017, 21:57 estapan
Çözüldü İlişkili Combobox - Resim Çağırma tsots 13 540 06/09/2017, 21:34 ozanakkaya
Çözüldü Yeni Kayıt Müşteriyi Sipariş Karta Çağırma U.ALTUN 7 601 03/04/2017, 01:15 ozanakkaya
Çözüldü Dosyadan Veri Çağırma QATLET 10 696 16/03/2017, 09:10 QATLET
Çözüldü Accesste Tablodaki Bir Alana Girilen Değeri Kontrol Etme koymen 1 244 02/03/2017, 17:23 C*e*l*o*y*c*e

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.