Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/01/2009 17:03
Konu Sahibi
alemciler
Yorumlar
7
Okunma
2587
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

alemciler

Üye
Üye
AL.... ÇE....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
07/06/2018,22:04
Çözüldü 
resim
resimdeki gösterdiğim şekilde nasıl yapabilirim bu bütün metin kutuları için geçerli



Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Private Sub Form_Current()
Resimkutusu1.Picture = "C:\Belgelerim\Sayılar\" & Me.Text1 & ".JPG"
End Sub


Pardon Text e giriş yapıpda çağırmak için
Text1 in AfterUpDate() özelliğine aynı kodu yazınız...


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

alemciler

Üye
Üye
AL.... ÇE....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
07/06/2018,22:04
Çözüldü 
form açıldığı anda veriler otomatik olarak tablodan çekiliyor yani texte elle bir veri girişi olmuyor form başlangıcında textde var olan veriyi kullanacağım
-----------------------------------
birde texte bulunan yazı diyelimki 22.jpg ve klasörde o resim yok resim yoksa boş çıkmasını nasıl sağlarız bu verdiğin kod gayet güzel çalıştı teşşekkürler yardımın için yani klasörün içeriğini bi şekilde yönetmem gerekli yardımlarınızı bekliyorum



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:52
Çözüldü 
sn alemciler, örnek ekleyebilirmisin ?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

alemciler

Üye
Üye
AL.... ÇE....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
07/06/2018,22:04
Çözüldü 
yukarıdaki resimde gösterdiğim gibi form var 6 tane text var bu textlerde rakamlar var tablodan alıyorum rakamları yapmak istediğim şey
Private Sub Form_Current()
Resimkutusu1.Picture = "C:\Belgelerim\Sayılar\" & Me.Text1 & ".JPG"
End Sub
burdaki kodu kullanarak resimleri çağırmak ama klasörde eğer texteki rakamın diyelimki 33 klasörde 33.jpg yoksa resimkutusu1.picture="resim bulunamadı" gibi birşey istiyorum



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/07/2018,11:58
Çözüldü 
Dir komutu ile dosyanın olup olmadığını If yapısı ile kontrol edin eğer dosya yoksa belirttiğiniz gibi bir yazı göstersin ya da sizin şimdiki avatarınız gibi Resim Yok yazan bir resim göstersin. Eğer o dosya varsa resimi göstersin.

Arama kutusunda TXT diye aratın benim eklemiş olduğum bir konu var ondaki dosyayı indirip kodları inceleyin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Sütuna Girilen Verileri Başka Bir Sütun İle Karşılaştırıp Hesaplama matkap911 1 138 19/06/2018, 14:45
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Girilen Verilerin Kendiliğinden Silinmesi-Kaybolması Rıfat KARA 5 330 21/01/2018, 09:59
Son Yorum: xNexus
Çözüldü Bilgi Çağırma 270598 7 427 11/01/2018, 16:27
Son Yorum: 270598
Çözüldü Webden Resim Çağırma estapan 6 487 09/09/2017, 21:57
Son Yorum: estapan
Çözüldü İlişkili Combobox - Resim Çağırma tsots 13 816 06/09/2017, 21:34
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.