Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/05/2009 11:02
Konu Sahibi
emin_111
Yorumlar
4
Okunma
6992
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

emin_111

Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
8
09/04/2009
0
Denizli
Ofis 2003
20/06/2009,23:30
Çözüldü 
textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm


emin_111, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mesudi

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... A....
249
30/10/2008
63
İstanbul
Ofis 2003
12/12/2016,17:50
Çözüldü 
Textbax'ın özelliklerini açıp, biçim özelliğini Para Birimi olarak ayarlarsan sorun çözülmüş olur.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Text box nesnesi olarak adı geçen denetim sanırım Microsoft Forms 2.0 Ole sınıfı Forms.TextBox.1 sınıfı olarak adlandırılan activex denetimidir. Bu denetimde bahsedilen türde bir özellik normal olarak görülmüyor. Ama mutlaka bir yolu vardır fakat maalesef ben göremedim. Bir sürü özellik var ama biçim özelliği sanırım konulmamış.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar konu açılalı baya olmuş sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum ama ben yinede vereyim belki başka arkadaşların işne yarar.

excel Vba da


[Vba]Private Sub TextBox1_Change()

   TextBox1 = Format(TextBox1.Value, "#,##0.00 ")
End Sub[/Vba]


Visual Basic 6 ise

PHP Kod:
Private Sub Text1_LostFocus()
Text1 = Format(Text1.Text, "#,##0.00 ")
End Sub


Cevapla

neronxp

Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
22/10/2014
0
Amasya
27/10/2014,16:15
If IsNumeric(TextBox1.Text) Then
Dim tlira As Double = TextBox1.Text
TextBox3.Text = Format(tlira, ("C"))
End If

ister// Private Sub TextBox1_TextChanged_1(sender As Object, e As EventArgs) Handles TextBox1.LostFocus olarak text kutusunun kontrolunun kaybından sonraya yazılabilir.

Format(tlira,("C") da yazılan C:Currency yani para birimini direk yazar.

Örnek 5.00 TL(yeni sembolle) 14.00 $ gibi

Sondan iki haneyi böler, ##.## tarzında format alır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü A4 Sayfaya Tam Olarak Yazdırmak Uğur ŞİRİN 1 197 09/06/2017, 01:43 Uğur ŞİRİN
Çözüldü Para birimi ile çıkarma işlemi xxihsidxx 2 863 20/09/2016, 18:56 atoz112
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 5.038 02/04/2014, 22:54 gulsahozay
Çözüldü text nesnesinin içini bozmadan yazı ekleme ceforce 8 3.067 12/03/2014, 23:46 umutakkaya
Çözüldü insert into hatası nasıl düzeltilir? necati 8 6.064 27/02/2012, 21:29 benremix

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.