Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/01/2011 15:15
Konu Sahibi
saygincilli
Yorumlar
6
Okunma
2798
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

saygincilli

Aktif Üye
Aktif Üye
SA.... Çİ....
92
21/09/2010
5
Bursa
Ofis 2007
30/05/2015,00:43
Çözüldü 
merhaba accesstr sakinleri

çok merak ettiğim konulardan birisini engin bilgilerinize sunmak istiyorum. örneğin Access te bir form tasarladık kaydetme işlemlerini hiç bi bağlantı olmadan vb kodları ile yaptırıyoruz.

işlemi kaydettik form temizlendi mesela aynı isimli kişiye bir veri daha girmek istiyorum veya daha sonra o kişinin ismini kullanıp farklı bi bilgi giricem, internet sayfalarında girilen metinleri hatırladığı gibi Access form dada aynısını yapabilirmiyiz sizce.


Ek Dosyalar
.zip   2003.zip(Dosya Boyutu: 19,85 KB / İndirme Sayısı: 1)

.zip   2007.zip(Dosya Boyutu: 30,61 KB / İndirme Sayısı: 7)

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Saygın ekteki örneğe (2007 formatında) bakabilir misin? İstediğin bu mu?
Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   saygin.rar(Dosya Boyutu: 14,98 KB / İndirme Sayısı: 19)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mustafa_atr

CafeINTeaCam
Aktif Üye
AH....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
şu konuyu ya bakınız



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Eğer o şekil değil de hani arama kutularında daha önce aradıklarının hep çıktığı gibiyse onun da şöyle bir yolu olur.
3 alanı olan bir tablo tasarla
ilki otomatik sayı
ikincisi metin
üçüncüsü tarih

ana tablona ne kayıt edersen et, ister isim , ister açıklama , ister plaka aynı zamanda bunları bu tablodaki metin alanına da kaydet. Kaydettiğin günün tarihini de tarih alanına kaydet.
Sonra veri girerken bunları bir harf sorgusuyla comboya aktar. Yazdıkça combonun içinde yazdığın harflere uygun olanlar gelir. Benim aklıma gelen yol budur.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

saygincilli

Aktif Üye
Aktif Üye
SA.... Çİ....
92
21/09/2010
5
Bursa
Ofis 2007
30/05/2015,00:43
Çözüldü 
Hayri hocam sizin dediğiniz gibi değilde "mustafa_atr" nin vermiş olduğu örnekteki gibi söylemiştim sorumun cevabı o örnekte var teşekür ederim ilginize



Kullanici Avatari

deniz_tunc

Üye
Üye
5
0
24/02/2009
0
Muğla
Ofis 2003
02/04/2018,15:45
mustafa_atr nin verdigi link tekrar buraya çıkıyor. bende bu konuda yardım istiyorum. yardım edermisiniz.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü İnternet Sayfasındaki Textbox Adı ozkovlu29 4 174 12/06/2018, 14:33 ozkovlu29
Çözüldü Alt Forma Veri Ekledikten Sonra Toplam Güncellemesi Yunus Bozkurt 3 167 30/03/2018, 20:15 Yunus Bozkurt
Çözüldü Ctrl Ve Hatırlama Hk. serkan1985 12 298 14/11/2017, 20:24 serkan1985
Çözüldü Formu Excele Bağladıktan Sonra Form Üzerinde Değişklik Yapamıyorum ankaram 4 395 09/06/2017, 09:21 ankaram
Çözüldü Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 426 08/04/2017, 11:57 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.