textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama!
Tarih
31/01/2012 16:31
Konu Sahibi
byclever
Yorumlar
2
Okunma
3416
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
byclever
Üye
Kullanici Avatari
Üye
31
7
30/01/2012
0
İstanbul
Ofis 2003
16/03/2012,17:23
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar ,

bir adet textox ve iki adet buton var bunların isimleri;

textbox1 , btn1, btn2 dir.

yapılmak istenen textbox ın içinde başlangıçta sıfır olacak ve btn1 e her tıklandığında textbox içindeki sayı bir artacak ( 0,1,2,3,4...gibi ) ve btn2 ye tıklanınca da textbox içindeki değeri sıfırlayacak.

bunun vb 6.0 daki kodunu nasıl yazabilirim.

keyifli çalışmalar.
Cevapla

mcmaho
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
17/03/2017,22:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Private Sub Command1_Click()
Text1.Text = Val(Text1.Text) + 1
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Text1.Text = 0
End Sub
<<< 10-HAGİ-10 >>>
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Konuya geri dönüş yapın lütfen.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veri tabanındaki bilgiyi textbox'a aktarma sherlockholmes 4 1.868 24/01/2015, 20:31 sherlockholmes
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 4.338 02/04/2014, 22:54 gulsahozay
Çözüldü Textbox da saat toplamlari veya cikarmalar Yakut 7 4.180 05/03/2014, 15:01 alpeki99
Çözüldü Combobox taki veriyi seçince textbox ları otomatik doldurma hyavuz 9 4.162 06/01/2014, 12:27 mcmaho
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 1.728 29/04/2013, 02:25 drummers


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status