Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/01/2012 16:31
Konu Sahibi
byclever
Yorumlar
2
Okunma
4377
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

byclever

Üye
Üye
 35
31
7
30/01/2012
0
İstanbul
Ofis 2003
16/03/2012,17:23
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar ,

bir adet textox ve iki adet buton var bunların isimleri;

textbox1 , btn1, btn2 dir.

yapılmak istenen textbox ın içinde başlangıçta sıfır olacak ve btn1 e her tıklandığında textbox içindeki sayı bir artacak ( 0,1,2,3,4...gibi ) ve btn2 ye tıklanınca da textbox içindeki değeri sıfırlayacak.

bunun vb 6.0 daki kodunu nasıl yazabilirim.

keyifli çalışmalar.



Kullanici Avatari

mcmaho

Aktif Üye
Aktif Üye
MU.... ÖZ....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
13/11/2017,23:09
Çözüldü 
Private Sub Command1_Click()
Text1.Text = Val(Text1.Text) + 1
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Text1.Text = 0
End Sub


<<< 10-HAGİ-10 >>>

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,15:54
Çözüldü 
Konuya geri dönüş yapın lütfen.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Veri tabanındaki bilgiyi textbox'a aktarma sherlockholmes 4 2.429 24/01/2015, 20:31
Son Yorum: sherlockholmes
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 5.315 02/04/2014, 22:54
Son Yorum: gulsahozay
Çözüldü Textbox da saat toplamlari veya cikarmalar Yakut 7 4.850 05/03/2014, 15:01
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Combobox taki veriyi seçince textbox ları otomatik doldurma hyavuz 9 5.079 06/01/2014, 12:27
Son Yorum: mcmaho
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 2.081 29/04/2013, 02:25
Son Yorum: drummers

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.