textbox ıcınde arama
Tarih
05/08/2010 10:41
Konu Sahibi
qnill
Yorumlar
3
Okunma
2082
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Merhaba

Projemı ekledım textin icinde arama yapmak ıstıyorum ornegın kac tane 18 varsa labelde gosterecek bır kod arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kolay gelsin...


Ek Dosyalar
.rar   WindowsApplication2.rar (Dosya Boyutu: 51,38 KB / İndirme Sayısı: 35)
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

beab05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
0
17/12/2008
7
Aydın
Ofis 2007
04/06/2013,02:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba;

Button2 nin eventini alttaki gibi değiştiriniz.

Kod:
Dim KelimeSay As Integer = UBound(Split(t1.Text, "18"))

l1.Text = KelimeSay


Cevapla

qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
cok tesekkur ederim ubound komutunu acıklıyabılırmısınız??
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

beab05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
0
17/12/2008
7
Aydın
Ofis 2007
04/06/2013,02:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...S.80).aspx
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  VB.NET DataGridViev İçinde Arama Yapma Mettleshade 4 472 23/12/2016, 16:25 Mettleshade
  TextBox'a Tarih Formatı Girdirme Mettleshade 2 302 24/11/2016, 18:38 Mettleshade
  alt alta textbox gkmanil 11 2.046 29/05/2016, 14:06 atoz112
Çözüldü ListBox Ve TextBox ~~KaG~~ 6 2.806 14/10/2015, 13:12 atoz112
Çözüldü Form2 içinde ComboBox4 (cinsiyet verisi) veri girdiğimde hata veriyor mtaser 1 1.217 25/06/2014, 17:54 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status