textbox ıcınde arama
Tarih
05/08/2010 10:41
Konu Sahibi
qnill
Yorumlar
3
Okunma
2029
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba

Projemı ekledım textin icinde arama yapmak ıstıyorum ornegın kac tane 18 varsa labelde gosterecek bır kod arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kolay gelsin...


Ek Dosyalar
.rar   WindowsApplication2.rar (Dosya Boyutu: 51,38 KB / İndirme Sayısı: 35)
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

beab05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
0
17/12/2008
7
Aydın
Ofis 2007
04/06/2013,02:29
Çözüldü 
Merhaba;

Button2 nin eventini alttaki gibi değiştiriniz.

Kod:
Dim KelimeSay As Integer = UBound(Split(t1.Text, "18"))

l1.Text = KelimeSay


Cevapla

qnill
Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
cok tesekkur ederim ubound komutunu acıklıyabılırmısınız??
qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

beab05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
0
17/12/2008
7
Aydın
Ofis 2007
04/06/2013,02:29
Çözüldü 
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...S.80).aspx
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  VB.NET DataGridViev İçinde Arama Yapma Mettleshade 4 307 23/12/2016, 16:25 Mettleshade
  TextBox'a Tarih Formatı Girdirme Mettleshade 2 220 24/11/2016, 18:38 Mettleshade
  alt alta textbox gkmanil 11 1.892 29/05/2016, 14:06 atoz112
Çözüldü ListBox Ve TextBox ~~KaG~~ 6 2.703 14/10/2015, 13:12 atoz112
Çözüldü Form2 içinde ComboBox4 (cinsiyet verisi) veri girdiğimde hata veriyor mtaser 1 1.169 25/06/2014, 17:54 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya