Textbox da saat toplamlari veya cikarmalar
Tarih
24/12/2010 18:08
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
7
Okunma
4106
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
slm,


text1 -text2 burada iki saat cikarmalar 21:00 - 14 :00 gibi

bu sekilde nasil yapilabilir....




saygilar
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

volkan1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aşşağıdaki linkte Hayri16 Hocanın çok güzel bir anlatımı var bu konude. Bende bukonuda sıkıntı yaşamıştım. İncelemenizi tavsiye ederim.

https://www.accesstr.net/konu-saat-farki...nmasi.html
Cevapla

Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
tesekkürler

bunu vb6 nasil yapilir ?
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.024
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
27/02/2017,22:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Access içinde kullanılan Vba kodları ile Visual Basic kodları çoğunlukla aynıdır. Siz kendi projenizde denediniz mi?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
bir örnegi derleyip yapmaya calistim.

simdi bunu mesela: baslama: 3:00
bitis: 6:00
fark : 3:00 saat fark var
bunu : 20 dk cikarip yani: 2:40 saat farki olmasi lazim
kodu nasil yazmaliyim.

örnek ektedir.


saygilar


Ek Dosyalar
.rar   Zaman farki.rar (Dosya Boyutu: 2,04 KB / İndirme Sayısı: 30)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İnceleyip kendi projenize uyarlarsınız.


Ek Dosyalar
.rar   SaatFarkı.rar (Dosya Boyutu: 2,47 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veri tabanındaki bilgiyi textbox'a aktarma sherlockholmes 4 1.778 24/01/2015, 20:31 sherlockholmes
Çözüldü Combobox taki veriyi seçince textbox ları otomatik doldurma hyavuz 9 4.064 06/01/2014, 12:27 mcmaho
Çözüldü Textbox kullanımı ve içeriğinin yönetilmesi byclever 12 4.251 09/03/2012, 18:17 byclever
Çözüldü textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama! byclever 2 3.302 06/03/2012, 23:04 alpeki99
Çözüldü checkbox ve textbox ilişkisi..! byclever 8 2.277 05/03/2012, 11:12 byclever


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya