Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 18:08
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
7
Okunma
4932
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Yakut

Aktif Üye
Aktif Üye
 47
 77
 25
 11/03/2009
5
 Ülke Dışı
 
 Ofis 2003
 13/11/2016,18:38
Çözüldü 
slm,


text1 -text2 burada iki saat cikarmalar 21:00 - 14 :00 gibi

bu sekilde nasil yapilabilir....




saygilar


Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

volkan1

Aktif Üye
Aktif Üye
VO....
 43
 135
 28
 27/11/2010
0
 Bursa
 
 Ofis 2003
 11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Aşşağıdaki linkte Hayri16 Hocanın çok güzel bir anlatımı var bu konude. Bende bukonuda sıkıntı yaşamıştım. İncelemenizi tavsiye ederim.

https://www.accesstr.net/konu-saat-farki...nmasi.html



Kullanici Avatari

Yakut

Aktif Üye
Aktif Üye
 47
 77
 25
 11/03/2009
5
 Ülke Dışı
 
 Ofis 2003
 13/11/2016,18:38
Çözüldü 
tesekkürler

bunu vb6 nasil yapilir ?


Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Access içinde kullanılan Vba kodları ile Visual Basic kodları çoğunlukla aynıdır. Siz kendi projenizde denediniz mi?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Yakut

Aktif Üye
Aktif Üye
 47
 77
 25
 11/03/2009
5
 Ülke Dışı
 
 Ofis 2003
 13/11/2016,18:38
Çözüldü 
bir örnegi derleyip yapmaya calistim.

simdi bunu mesela: baslama: 3:00
bitis: 6:00
fark : 3:00 saat fark var
bunu : 20 dk cikarip yani: 2:40 saat farki olmasi lazim
kodu nasil yazmaliyim.

örnek ektedir.


saygilar


Ek Dosyalar
.rar   Zaman farki.rar(Dosya Boyutu: 2,04 KB / İndirme Sayısı: 32)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
Aktif Üye
 54
 1.159
 154
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
İnceleyip kendi projenize uyarlarsınız.


Ek Dosyalar
.rar   SaatFarkı.rar(Dosya Boyutu: 2,47 KB / İndirme Sayısı: 15)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Veri tabanındaki bilgiyi textbox'a aktarma sherlockholmes 4 2.511 24/01/2015, 20:31
Son Yorum: sherlockholmes
Çözüldü Combobox taki veriyi seçince textbox ları otomatik doldurma hyavuz 9 5.204 06/01/2014, 12:27
Son Yorum: mcmaho
Çözüldü Textbox kullanımı ve içeriğinin yönetilmesi byclever 12 5.085 09/03/2012, 18:17
Son Yorum: byclever
Çözüldü textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama! byclever 2 4.464 06/03/2012, 23:04
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü checkbox ve textbox ilişkisi..! byclever 8 2.706 05/03/2012, 11:12
Son Yorum: byclever

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.