Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 18:08
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
7
Okunma
4678
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Yakut

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
slm,


text1 -text2 burada iki saat cikarmalar 21:00 - 14 :00 gibi

bu sekilde nasil yapilabilir....




saygilar


Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

volkan1

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Aşşağıdaki linkte Hayri16 Hocanın çok güzel bir anlatımı var bu konude. Bende bukonuda sıkıntı yaşamıştım. İncelemenizi tavsiye ederim.

https://www.accesstr.net/konu-saat-farki...nmasi.html


Cevapla

Yakut

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
tesekkürler

bunu vb6 nasil yapilir ?


Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.091
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
13/10/2017,13:42
Çözüldü 
Access içinde kullanılan Vba kodları ile Visual Basic kodları çoğunlukla aynıdır. Siz kendi projenizde denediniz mi?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Yakut

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
bir örnegi derleyip yapmaya calistim.

simdi bunu mesela: baslama: 3:00
bitis: 6:00
fark : 3:00 saat fark var
bunu : 20 dk cikarip yani: 2:40 saat farki olmasi lazim
kodu nasil yazmaliyim.

örnek ektedir.


saygilar


Ek Dosyalar
.rar   Zaman farki.rar (Dosya Boyutu: 2,04 KB / İndirme Sayısı: 31)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
İnceleyip kendi projenize uyarlarsınız.


Ek Dosyalar
.rar   SaatFarkı.rar (Dosya Boyutu: 2,47 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veri tabanındaki bilgiyi textbox'a aktarma sherlockholmes 4 2.191 24/01/2015, 20:31 sherlockholmes
Çözüldü Combobox taki veriyi seçince textbox ları otomatik doldurma hyavuz 9 4.764 06/01/2014, 12:27 mcmaho
Çözüldü Textbox kullanımı ve içeriğinin yönetilmesi byclever 12 4.791 09/03/2012, 18:17 byclever
Çözüldü textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama! byclever 2 3.728 06/03/2012, 23:04 alpeki99
Çözüldü checkbox ve textbox ilişkisi..! byclever 8 2.556 05/03/2012, 11:12 byclever

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.