Text boxta toplama
Tarih
24/03/2011 18:12
Konu Sahibi
BLouShiD
Yorumlar
6
Okunma
1880
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



BLouShiD
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formuma textboxlar koydum. Textboxa girilen sayıları toplam textboxında toplam şeklinde yazdırmak istiyorum. Ama başaramadım. Yadrımcı olursanız sevinirim.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Bugün,07:55
Çözüldü 
Örneğinizi eklerseniz yardımcı olabiliriz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

BLouShiD
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formda 1. kat 2. kat ve diğer katlar yer alıyor. Bu kat numaralarının altına girilecek ürün rakamları toplamda gösterecek ve ekle deyince listbox'a ekliyecek.Bu ikinci çalışmam formdaki dersleri takip ederek kodları yazdım ama hep hata verdi birincisinde.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   ürünler.rar (Dosya Boyutu: 18,9 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Toplam kutusunun özelliklerini açın. Veri sekmesinde ilk sırada yer alan Denetim Kaynağı kısmına :

Visual Basic Code
=Kutu1+Kutu2+....+Kutux


diyebilirsiniz. Formunuz herhangi bir tabloya bağlı olmadığı için toplama, liste kutusuna yazdırma vb. işlemler geçici olacaktır.

Ayrıca metin kutularını ActiveX olarak eklemenizin özel bir sebebi var mı?

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

BLouShiD
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Activex olduğunundan çokta haberdar değilim Img-grin
Bana bir sorun çıkartırmı???
Ekleme alanında gördüğüm kutu olarak kullanabilirim diye onu ekledim bir amaç dahilinde değil yani...
List box'ı 3 kolonlu yapıp ekle deyince poz no , poz açıklaması ve adet toplamını list box a ekliyecem ama başaramadım.Bir el atabilirmisin.Ekle butonun olayına yazıyorum ama hata veriyor.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,22:16
Çözüldü 
Örneğiniz üzerinde değişiklikler yaparak bu hale getirdim. Umarım işinize yarar. İnceleyip geri dönüş yaparsanız memnun oluruz.
Not:
Sorgu ile ekleme yolunu anlayabilmeniz için böyle yapılmıştır, aksi halde doğrudan kod ile de ekleme yapabilirdik. Ayrıca katlar ile kayıtları takip edeceğiniz bir tablo eklendi.


Ek Dosyalar
.rar   ürünler_blck.rar (Dosya Boyutu: 23,27 KB / İndirme Sayısı: 30)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 235 28/12/2016, 20:20 ozguryasin
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 266 06/12/2016, 03:07 maras321
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 182 09/11/2016, 12:31 maras321
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 413 08/11/2016, 14:35 knuur
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 187 06/11/2016, 12:59 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya