Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/03/2011 18:12
Konu Sahibi
BLouShiD
Yorumlar
6
Okunma
2171
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

BLouShiD

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Formuma textboxlar koydum. Textboxa girilen sayıları toplam textboxında toplam şeklinde yazdırmak istiyorum. Ama başaramadım. Yadrımcı olursanız sevinirim.


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
17/10/2017,17:32
Çözüldü 
Örneğinizi eklerseniz yardımcı olabiliriz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

BLouShiD

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Formda 1. kat 2. kat ve diğer katlar yer alıyor. Bu kat numaralarının altına girilecek ürün rakamları toplamda gösterecek ve ekle deyince listbox'a ekliyecek.Bu ikinci çalışmam formdaki dersleri takip ederek kodları yazdım ama hep hata verdi birincisinde.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   ürünler.rar (Dosya Boyutu: 18,9 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,08:50
Çözüldü 
Toplam kutusunun özelliklerini açın. Veri sekmesinde ilk sırada yer alan Denetim Kaynağı kısmına :

Visual Basic Code
=Kutu1+Kutu2+....+Kutux


diyebilirsiniz. Formunuz herhangi bir tabloya bağlı olmadığı için toplama, liste kutusuna yazdırma vb. işlemler geçici olacaktır.

Ayrıca metin kutularını ActiveX olarak eklemenizin özel bir sebebi var mı?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

BLouShiD

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Activex olduğunundan çokta haberdar değilim Img-grin
Bana bir sorun çıkartırmı???
Ekleme alanında gördüğüm kutu olarak kullanabilirim diye onu ekledim bir amaç dahilinde değil yani...
List box'ı 3 kolonlu yapıp ekle deyince poz no , poz açıklaması ve adet toplamını list box a ekliyecem ama başaramadım.Bir el atabilirmisin.Ekle butonun olayına yazıyorum ama hata veriyor.


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Örneğiniz üzerinde değişiklikler yaparak bu hale getirdim. Umarım işinize yarar. İnceleyip geri dönüş yaparsanız memnun oluruz.
Not:
Sorgu ile ekleme yolunu anlayabilmeniz için böyle yapılmıştır, aksi halde doğrudan kod ile de ekleme yapabilirdik. Ayrıca katlar ile kayıtları takip edeceğiniz bir tablo eklendi.


Ek Dosyalar
.rar   ürünler_blck.rar (Dosya Boyutu: 23,27 KB / İndirme Sayısı: 30)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 160 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Access Sorguda Toplama İşlemi onrask 6 428 16/06/2017, 18:13 ozanakkaya
Çözüldü Formda Farklı Tablolardan Toplama İşlemi Yapmak ALTANs 5 437 01/06/2017, 17:12 ALTANs
Çözüldü Formda Koşullu Toplama cagatay1234 8 568 24/05/2017, 10:02 cagatay1234
Çözüldü Akıllı Pc Toplama Rehberi mharman 2 309 19/05/2017, 06:02 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.