Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/04/2014 11:55
Konu Sahibi
gizlileylak
Yorumlar
7
Okunma
1832
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

gizlileylak

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
18/04/2014
0
19/04/2014,16:50
Çözüldü 
Eskiden Access ile ilgileniyordum ama çok unutmuşum bunun acısını çekiyorum.

Bir sorum var cevaplarsanız kafayı yemekten kurtaracaksınız şimdiden teşekkürler.


Bir forum var burda kimlik bilgileri soruluyor. İşte doğum tarihi ad soyad vs vs

Buradaki bilgiler doldurulduktan sonra bir buton ile kimlik bilgilerine ait başka verileri dolacağı forma yönlendiriyor. Örnek kimlik bilgileri doldurulmuş olan hastanın hastalığı ile ilgili bilgiler diyelim

Bu gelen form'da da yaş sekmesi var ama bu yaş sekmesini kaydedilen tablo ayrı bir tablo.

Ben yaş sekmesini önceki doğum tarihine göre hesaplatabiliyorum ay yıl olarak ancak bir türlü bunu 2. açılan formda yapamadım.

1. formda doldurduğum tarihe göre 2. açılan forumda nasıl hesaplama yapabilirim.

Teşekkürler.


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:38
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

gizlileylak

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
18/04/2014
0
19/04/2014,16:50
Çözüldü 
Ek göndereyim


Ek Dosyalar
.rar   EKO 26.02.2008 - Kopya.rar (Dosya Boyutu: 1,38 MB / İndirme Sayısı: 1)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.792
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
topluformaçmamakrosu isimli makroya ekleme yaptım.

Yeni modül ekledim.

Tarihe göre yaşı hesaplatıyor, 2. form açıldığında forma aktarıyor.


Ek Dosyalar
.rar   EKO 26.02.2008_sld.rar (Dosya Boyutu: 1,4 MB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla

gizlileylak

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
18/04/2014
0
19/04/2014,16:50
Çözüldü 
Kaptım üstat çok teşekkür ederimmmm

Microsoftun sitesinden bir sayfa kod almıştım sen sadece diff2date diye bir deyimle halletmişsin. Teşekkürler.


Cevapla

gizlileylak

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
18/04/2014
0
19/04/2014,16:50
Çözüldü 
üstada diff2dates kodunu ben başka formda denediğimde #?ad hatası veriyor.

Kodda kullandığım form isimlerin doğru olduğuna eminim

Neden olabilir acaba


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Bir Alanın After Update Olayına Baglı Baska Bir Alan Guncellenmesi Problemi keskin78 7 463 02/08/2017, 01:32 ozanakkaya
Çözüldü Hesaplama Hatası Musti_55 6 739 01/06/2017, 00:28 ozanakkaya
Çözüldü En Büyük Sözleşme Tarihi Üzerinden Hesaplama ALTANs 2 265 28/04/2017, 17:37 ALTANs
Çözüldü Ortalama Hesaplama Hk. ALTANs 3 330 22/04/2017, 23:28 ALTANs
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 2.836 20/04/2017, 15:33 fth_babur

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.