Tarihe göre hücrenin renginin değişmesi
Tarih
21/03/2011 15:00
Konu Sahibi
kazanovaykut
Yorumlar
12
Okunma
2862
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kazanovaykut
Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
15/11/2008
0
Ülke Dışı
Ofis 2003
30/05/2014,15:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba Arkadaslar
ekteki programda teslim tarihi geçmiş taleplerin hücrelerini desen takip formu ve girilen deseni sorgula formlarında kırmızı renkle boyanmasını istiyorum nasıl yapıcam bi yardımcı olurmusunuz lütfen..


Ek Dosyalar
.rar   Desen Takip.rar (Dosya Boyutu: 240,07 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.862
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:20
Çözüldü 
cevap neden sıgmıyor,bir yükleme hatası var,worda ekledim


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Microsoft Word Belgesi.rar (Dosya Boyutu: 9,92 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

kazanovaykut
Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
15/11/2008
0
Ülke Dışı
Ofis 2003
30/05/2014,15:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın Celoyce cevab verdiğiniz için cok tesekkür ederim ama ben yeni bir Access kullanıcı oldugum için söylemek istediğiniz şeyi pek anlayamadım biraz daha açarak daha detaylı sekilde anlatabilirseniz çok daha faydalı olucak
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.862
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:20
Çözüldü 
örneginize ekledim ancak örneginiz bazı hatalar veriyor ve ben çalışıp çalışmadıgına bakmadım ama kodu Müsteri_Desen_Sorgu isimli forma Talebin Veriliş Tarihi isimli alanın geliş tarihine yazdım oradan bakın ,umarım istediniz olmuştur,örnegin ekte,ayrıca bu konuda formumuzda çok örnek var


Ek Dosyalar
.rar   Desen Takip-celoyce.rar (Dosya Boyutu: 143,07 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla

kazanovaykut
Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
15/11/2008
0
Ülke Dışı
Ofis 2003
30/05/2014,15:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın Celoyce woel dosyasını inceledim Tbl_siparis.[Talebin Veriliş Tarihi] alanının denetim Kaynağindan ifade olusturucuyu açarak sizin yazdıgınız kodu girdim ama kod hata verdi.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.862
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:20
Çözüldü 
alan ismini kontrol edip tekrar denermisiniz yanlış yazmış olabilirim,ama mantık bu ..

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 43 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 45 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 55 07/02/2017, 14:01 okumas
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 342 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 247 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya