Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/07/2009 15:06
Konu Sahibi
remi
Yorumlar
14
Okunma
3450
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

remi

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
20/09/2017,18:10
Çözüldü 
Nerdeyse üçgündür Değerli hocalarımızın ve üstatlarımızın emek vererek hazırladıkları faydalı bilgilerini ve örneklerini inceliyorum çok güzel ve yararlı örnekler karşısında şaşkınlığım doruk noktasında bizim gibi acemiler için çok yararlı bilgi ve örneklerini bizimle cömertce paylaştıkları için şükranlarımı sunuyorum.

Nacizane sizden bir ricam olacak "ornekremi" isimli dosyam ektedir. Ben dosya açıldığında karşımıza ilk çıkan formun üzerinde ünvana göre süzme işlemini ve rapor açtırmayı değerli bilgilerinizden yararlanarak yaptım. Ancak Tarihe göre süzmeyi birtürlü yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplarınıza karşılık veremeyebilirm. Dışarda olacam. Ancak gece tekrar formda olacam.

Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   ornekremi.rar (Dosya Boyutu: 129,56 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

remi

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
20/09/2017,18:10
Çözüldü 
Herkese Selam geldim ama benim sorumla ilgilenen olmamışmı
galiba


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Sayın Remi
Tarihe göre süzme için between.. and kullanıyoruz. Ama siz nereyi tarih egöre süzeceğinizi belirtmemişsiniz. İlk açılışta firma seçildikten sonra mı? Nerede tarih filtrelenecek?


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

remi

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
20/09/2017,18:10
Çözüldü 
Sayın mehmetdemiral hocam ilginize teşekkür ederim. formda zaten 1 adet tarih ve firma alanı var soldaki tarih alanını süzmek istiyorum önce tabi firmayı sonrada tarihi mevcut formda firma adına göre süzme yaptım ama tarihe göre süzemedim.

Saygılarımla
göreceğiniz gibi kullandığım tablo sayın hocalarımın örneklerinden alıntıdır. Belki sistem bozulur süzme işlemini yapamam diye tablonun adını "köyler" ve alanı "köy" isimlerini bile değiştirmedim. acemilik işte


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Sanırım sizin sorununuz tarih değerlerini now() olarak kaydedip date olarak istemenizden kaynaklanıyor. Değerleri date() ile kaydedin, böylece saat verisi girmek zorunda olmazsınız. Şu anda siz 01.01.2009 01:00:10 gibi depolanmış veriler arasından sadece 01.01.2009 t
yazıp size bulmasını istiyorsunuz. Bu mümkün değil. O yüzden verilerinizi tabloya kaydederken bugünkü tarihi date() ile gönderin. Sorun yok.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

remi

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
20/09/2017,18:10
Çözüldü 
Hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında birazdan tekrar deneyeceğim

Hürmetler sunuyorum


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 371 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 131 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 365 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 336 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 206 17/08/2017, 08:22 haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.