Tarihe göre formda süzme yapamadım
Tarih
13/07/2009 15:06
Konu Sahibi
remi
Yorumlar
14
Okunma
3029
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
08/04/2017,12:22
Çözüldü 
Nerdeyse üçgündür Değerli hocalarımızın ve üstatlarımızın emek vererek hazırladıkları faydalı bilgilerini ve örneklerini inceliyorum çok güzel ve yararlı örnekler karşısında şaşkınlığım doruk noktasında bizim gibi acemiler için çok yararlı bilgi ve örneklerini bizimle cömertce paylaştıkları için şükranlarımı sunuyorum.

Nacizane sizden bir ricam olacak "ornekremi" isimli dosyam ektedir. Ben dosya açıldığında karşımıza ilk çıkan formun üzerinde ünvana göre süzme işlemini ve rapor açtırmayı değerli bilgilerinizden yararlanarak yaptım. Ancak Tarihe göre süzmeyi birtürlü yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplarınıza karşılık veremeyebilirm. Dışarda olacam. Ancak gece tekrar formda olacam.

Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   ornekremi.rar (Dosya Boyutu: 129,56 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
08/04/2017,12:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese Selam geldim ama benim sorumla ilgilenen olmamışmı
galiba
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Sayın Remi
Tarihe göre süzme için between.. and kullanıyoruz. Ama siz nereyi tarih egöre süzeceğinizi belirtmemişsiniz. İlk açılışta firma seçildikten sonra mı? Nerede tarih filtrelenecek?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
08/04/2017,12:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın mehmetdemiral hocam ilginize teşekkür ederim. formda zaten 1 adet tarih ve firma alanı var soldaki tarih alanını süzmek istiyorum önce tabi firmayı sonrada tarihi mevcut formda firma adına göre süzme yaptım ama tarihe göre süzemedim.

Saygılarımla
göreceğiniz gibi kullandığım tablo sayın hocalarımın örneklerinden alıntıdır. Belki sistem bozulur süzme işlemini yapamam diye tablonun adını "köyler" ve alanı "köy" isimlerini bile değiştirmedim. acemilik işte
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Sanırım sizin sorununuz tarih değerlerini now() olarak kaydedip date olarak istemenizden kaynaklanıyor. Değerleri date() ile kaydedin, böylece saat verisi girmek zorunda olmazsınız. Şu anda siz 01.01.2009 01:00:10 gibi depolanmış veriler arasından sadece 01.01.2009 t
yazıp size bulmasını istiyorsunuz. Bu mümkün değil. O yüzden verilerinizi tabloya kaydederken bugünkü tarihi date() ile gönderin. Sorun yok.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
08/04/2017,12:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında birazdan tekrar deneyeceğim

Hürmetler sunuyorum
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Resim Ekleme mharman 4 117 13/05/2017, 19:29 mharman
  Seçime Göre Açılır Liste blue_wall 5 120 11/05/2017, 17:06 atoz112
Exclamation İl İlçe kriter seçimine göre sorgulama Ferhat Çetin 6 159 10/05/2017, 03:51 ozanakkaya
  Açılan Formda Currentrecord Datasını Getirmek temre 5 84 07/05/2017, 20:45 temre
  Listede Süzme m_demir 2 94 29/04/2017, 10:25 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status