tarih toplamı
Tarih
26/09/2010 15:02
Konu Sahibi
muhammed
Yorumlar
2
Okunma
879
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



muhammed
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
24/09/2010
0
Eskişehir
Ofis 2003
10/10/2010,13:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar formda gidiş tarihi ve süresi alanları oluşturdum. bunun yanında dönüş tarihi var. dönüş tarihini ise gidiş tarihi üzerine, süresi alanındaki gün sayısını toplayarak hesaplatmak istiyorum. ama bi türlü yapamadım.


Ek Dosyalar
.rar   tarih.rar (Dosya Boyutu: 24,94 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
süresi adlı açılır kutunuzun veri değeri sayısal değerlerden oluşmalıdır

Örnek "30 gün" yerine sadece "30" derseniz istediğiniz toplamayı yapacaktır
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

muhammed
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
24/09/2010
0
Eskişehir
Ofis 2003
10/10/2010,13:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(26/09/2010, 15:09)Puletin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: süresi adlı açılır kutunuzun veri değeri sayısal değerlerden oluşmalıdır

Örnek "30 gün" yerine sadece "30" derseniz istediğiniz toplamayı yapacaktır

teşekkür ederim .. tamamdır.

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü iki tarih arası sorgulama ilgincbiri 13 10.978 16/02/2017, 22:07 ozanakkaya
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 43 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Formda ilk tarih ve son tarih girildiğide de veri listelensin haziran4 2 33 09/02/2017, 10:57 haziran4
  DLookup - DCount komutlarında tarih formatı hakında (Runtime 3075) Andruil 9 263 05/02/2017, 23:38 Andruil
  Raporda başka tablodan veri toplamı aldırma hk. okumas 3 97 28/01/2017, 21:55 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya