Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/03/2012 14:06
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
6
Okunma
1774
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ahmet029

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhabalar ekte yeralan çalışmamda jeneratör toplam süresini veri tabanımda bir sorguyla toplamak istiyorum ancak olmuyor sanırım rakam olarak tanımadığından işlem yapmıyor toplamı nasıl bulabilirim,.Tüm ustaların yardımlarını rica ediyorum.Teşekkürler.
Ek Dosyalar
RAPOR.zip
[239.9 KB]


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Ariza Tablonuzdaki JeneratörToplam alınında sadece rakamsal değer bırakın. Örneğin 24 gibi. Sonra bir sorgu oluşturun ve aşağıdaki kodu SQL'ine yapıştırarak deneyin. Sonucu bildirin lütfen.

SQL Code
SELECT ACCESSTR.[OperasyonuEmriniVeren], (select sum(([JeneratörToplam])) from Ariza where OperasyonuEmriniVeren=ACCESSTR.OperasyonuEmriniVeren) & " SAAT" AS JENERATOR_TOPLAMI
FROM Ariza AS ACCESSTR
GROUP BY ACCESSTR.[OperasyonuEmriniVeren];


Buyrun buda hazırlanmış hali. Sorguyu inceleyin.

Ek Dosyalar
RAPOR_2012-03-10.rar
[175.17 KB]

.


Cevapla

ahmet029

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhaba BlackEagle
İlginize teşekkür ederim ancak benim istediğim gibi olmamış benim istediğim tam olarak şu.Ana formda Jeneratör Toplamı hesaplanıp veri tabanına işleniyor ,benim istediğim bu değerlerin toplamını bulmak bunu sorguyla yapmak istiyorum ancak veri uyşmazlığı hatası veriyor.Örneği inceledim ancak istedğim olmamış.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
O Halde 24 Saat yerine 24 yazın. Hesaplamayı ancak bu şekilde yapabilirsiniz. Saat ibaresini sonradan &" Saat" şeklinde ekleyebilirsiniz.


Cevapla

ahmet029

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
İyi geceler herkese
Saati ben yazmıyorumki otomatik hesaplayıp yazıyor işi Vb kodu yapıyor ,nasıl hesaplatacam ısın ıcnden cıkamıyorum.Ama yardımlarınızla çözeceğimden şüphem yok.Tşk.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.867
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sorgu3'ü İncele.

Ek Dosyalar
RAPOR_2.rar
[175.55 KB]


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü İf İçinde İki Tarih Veya Saat Arası Sorgusu Kullanılabilirmi burhanb 4 167 25/09/2017, 08:23 burhanb
Çözüldü Web Browserdeki Checkbox Değerini Alma idrisy 4 247 31/07/2017, 23:33 ozanakkaya
Çözüldü Farklı Tablolar Arası Tarih Kriterli İşlemler ALTANs 3 307 25/07/2017, 16:08 ALTANs
Çözüldü Excelden Alınan Tarih Ve Sayı Verisinin Düzeltilmesi kadirdursun 3 299 23/07/2017, 21:38 kadirdursun
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 241 11/07/2017, 16:08 derzulya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.