Tarih saat değerini Toplayamama Sorunu
Tarih
10/03/2012 14:06
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
6
Okunma
1538
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhabalar ekte yeralan çalışmamda jeneratör toplam süresini veri tabanımda bir sorguyla toplamak istiyorum ancak olmuyor sanırım rakam olarak tanımadığından işlem yapmıyor toplamı nasıl bulabilirim,.Tüm ustaların yardımlarını rica ediyorum.Teşekkürler.
Ek Dosyalar
RAPOR.zip
[239.9 KB]
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ariza Tablonuzdaki JeneratörToplam alınında sadece rakamsal değer bırakın. Örneğin 24 gibi. Sonra bir sorgu oluşturun ve aşağıdaki kodu SQL'ine yapıştırarak deneyin. Sonucu bildirin lütfen.

SQL Code
SELECT ACCESSTR.[OperasyonuEmriniVeren], (select sum(([JeneratörToplam])) from Ariza where OperasyonuEmriniVeren=ACCESSTR.OperasyonuEmriniVeren) & " SAAT" AS JENERATOR_TOPLAMI
FROM Ariza AS ACCESSTR
GROUP BY ACCESSTR.[OperasyonuEmriniVeren];


Buyrun buda hazırlanmış hali. Sorguyu inceleyin.

Ek Dosyalar
RAPOR_2012-03-10.rar
[175.17 KB]

.
Cevapla

ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhaba BlackEagle
İlginize teşekkür ederim ancak benim istediğim gibi olmamış benim istediğim tam olarak şu.Ana formda Jeneratör Toplamı hesaplanıp veri tabanına işleniyor ,benim istediğim bu değerlerin toplamını bulmak bunu sorguyla yapmak istiyorum ancak veri uyşmazlığı hatası veriyor.Örneği inceledim ancak istedğim olmamış.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
O Halde 24 Saat yerine 24 yazın. Hesaplamayı ancak bu şekilde yapabilirsiniz. Saat ibaresini sonradan &" Saat" şeklinde ekleyebilirsiniz.
Cevapla

ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
İyi geceler herkese
Saati ben yazmıyorumki otomatik hesaplayıp yazıyor işi Vb kodu yapıyor ,nasıl hesaplatacam ısın ıcnden cıkamıyorum.Ama yardımlarınızla çözeceğimden şüphem yok.Tşk.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.592
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorgu3'ü İncele.

Ek Dosyalar
RAPOR_2.rar
[175.55 KB]


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Sad İki Tarih Arası Sorgu Problemi AloneX 13 215 Dün, 11:14 ozanakkaya
  Barkodu Sayfaya Sığdırma Sorunu atkbursa 2 153 24/05/2017, 10:10 atkbursa
Exclamation Access'en Word'e Atarken Yazılar Yerine Id Alması Sorunu derzulya 2 87 23/05/2017, 15:27 derzulya
  Araç Takip kayıt sorunu IceMan7 10 615 18/05/2017, 19:12 ozanakkaya
  Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 136 12/05/2017, 15:22 kübrashn


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status