Tabloyu başka Vt daki tablo ya kopyalama
Tarih
13/06/2011 10:13
Konu Sahibi
ucloy
Yorumlar
5
Okunma
1644
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Herkese Merhaba

Sağ olsun Kur@l hocamın yardımı ile hal ettiğim aynı veri tabanındaki tablo dan tabloya Kopyalamayı biraz daha geliştirmek istiyorum.
Bu sefer
01_SBL_GELEN_TXT_HALI tablosunu
adresi
C: \ XXX .MDB adlı Vt içindeki

“ANA_DOSYA” ” Tablosuna var olan verilerin altına kopyalamak için
TABLO_KOPYA_02_KUR@L dosyasındaki kod nasıl düzenlenmeli

Yardımlarınız için teşekkür ederim




Ek Dosyalar
.zip   TABLO_KOPYA_02_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 27,01 KB / İndirme Sayısı: 7)
ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Ucloy;
Aşağıdaki Kodu Deneyebilirsiniz. Örneklerde Ektedir.

SQL Code
INSERT INTO ana_dosya IN 'C:\transfer_kur@l.mdb' SELECT [01_SBL_GELEN_TXT_HALI].* FROM 01_SBL_GELEN_TXT_HALI; 


Ana_dosya : Diğer veritabanınızda ki tablonuzu ifade eder.

'C:\transfer_kur@l.mdb' : Kısmı ise diğer veritabanınızdır.

Kolay gelsin.



Ek Dosyalar
.zip   Kur@l_tablo_güncelleştir.zip (Dosya Boyutu: 51,23 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Sayın Kur@l hocam

Hemen deneyemiyorum ama kesin olmuştur.
Kod yazmayı hiç bilmiyorum boyle basit konularda zamanınız alıyorum kusuruma bakmayın.
kod yazmanın mantığını da sayenizde kavrıyorum. kod yazabilmeyi öğrenmem için tavsiye edeceğiniz bir kitap döküman var mı ? Epey araştırdım ama bulamadım.
Yoksa zamanınızı almaya devam edeceğim Img-grin
Selamlar


ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın ucloy;
Sitemizde örneklerimiz var onları inceleyin. Yeni sorulara verilen cevapları inceleyin... Ayrıca size Türkiye de İlk Olan Kod Bankamızı inceleminizi öneririm.
Ve öğrenme azminiz için sizi kutluyorum.
Kolay gelsin.
Cevapla

ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Sağolun Hocam
Siteyi didik didik ediyorum

ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Erhan Güzel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... G....
27
8
09/07/2015
0
İzmir
Ofis 2013 32 Bit
14/12/2015,13:15
Sponsor Reklam
paylaşım için teşekkürler

tablolar arası kopyalamada şöyle bir şey daha yapabilirmiyiz isim1 tablosundaki yas1 verilerini

tablo2 yas2 kısmına atabilirmiyiz

birde ekte gönderilen veri aktarımında bir kaç kez veri aktar denildiğinde aynı verileri alt alta sıralıyor yani kontrol etmiyor aynımı değilmi diye kontrol sağlanabilir mi ?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 140 13/05/2017, 12:04 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 87 12/05/2017, 17:01 serkan1985
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 2.403 20/04/2017, 15:33 fth_babur
Çözüldü tablolar arası veri kopyalama moskovic 6 1.132 10/04/2017, 11:11 atoz112
  Otomatik Tablo Bağlama Ve Güncelleme husem 7 231 02/04/2017, 14:20 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status