Tabloyu başka Vt daki tablo ya kopyalama
Tarih
13/06/2011 10:13
Konu Sahibi
ucloy
Yorumlar
5
Okunma
1634
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese Merhaba

Sağ olsun Kur@l hocamın yardımı ile hal ettiğim aynı veri tabanındaki tablo dan tabloya Kopyalamayı biraz daha geliştirmek istiyorum.
Bu sefer
01_SBL_GELEN_TXT_HALI tablosunu
adresi
C: \ XXX .MDB adlı Vt içindeki

“ANA_DOSYA” ” Tablosuna var olan verilerin altına kopyalamak için
TABLO_KOPYA_02_KUR@L dosyasındaki kod nasıl düzenlenmeli

Yardımlarınız için teşekkür ederim




Ek Dosyalar
.zip   TABLO_KOPYA_02_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 27,01 KB / İndirme Sayısı: 7)
ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Sayın Ucloy;
Aşağıdaki Kodu Deneyebilirsiniz. Örneklerde Ektedir.

SQL Code
INSERT INTO ana_dosya IN 'C:\transfer_kur@l.mdb' SELECT [01_SBL_GELEN_TXT_HALI].* FROM 01_SBL_GELEN_TXT_HALI; 


Ana_dosya : Diğer veritabanınızda ki tablonuzu ifade eder.

'C:\transfer_kur@l.mdb' : Kısmı ise diğer veritabanınızdır.

Kolay gelsin.



Ek Dosyalar
.zip   Kur@l_tablo_güncelleştir.zip (Dosya Boyutu: 51,23 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Kur@l hocam

Hemen deneyemiyorum ama kesin olmuştur.
Kod yazmayı hiç bilmiyorum boyle basit konularda zamanınız alıyorum kusuruma bakmayın.
kod yazmanın mantığını da sayenizde kavrıyorum. kod yazabilmeyi öğrenmem için tavsiye edeceğiniz bir kitap döküman var mı ? Epey araştırdım ama bulamadım.
Yoksa zamanınızı almaya devam edeceğim Img-grin
Selamlar


ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Sayın ucloy;
Sitemizde örneklerimiz var onları inceleyin. Yeni sorulara verilen cevapları inceleyin... Ayrıca size Türkiye de İlk Olan Kod Bankamızı inceleminizi öneririm.
Ve öğrenme azminiz için sizi kutluyorum.
Kolay gelsin.
Cevapla

ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sağolun Hocam
Siteyi didik didik ediyorum

ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Erhan Güzel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... G....
27
8
09/07/2015
0
İzmir
Ofis 2013 32 Bit
14/12/2015,13:15
paylaşım için teşekkürler

tablolar arası kopyalamada şöyle bir şey daha yapabilirmiyiz isim1 tablosundaki yas1 verilerini

tablo2 yas2 kısmına atabilirmiyiz

birde ekte gönderilen veri aktarımında bir kaç kez veri aktar denildiğinde aynı verileri alt alta sıralıyor yani kontrol etmiyor aynımı değilmi diye kontrol sağlanabilir mi ?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda başka tablodan veri toplamı aldırma hk. okumas 3 97 28/01/2017, 21:55 okumas
  ÜRETİM TAKİP PROGRAMI TABLO GİRİŞİ FAZLA YARDIM LÜTFEN cturkyilmaz 11 331 12/01/2017, 18:27 ozanakkaya
  Tablo kilitlenemedi uyarısı kemal.karadoğan 7 168 03/01/2017, 15:54 kemal.karadoğan
  Listede farklı bir tabloyu çoklu ölçüt olarak kullanmak. nightashes 2 142 01/01/2017, 01:05 nightashes
  Veriyi keserek başka bir tabloaya nasıl aktarılır. freecino 5 235 26/12/2016, 19:51 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya