Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/12/2010 13:50
Konu Sahibi
volkan1
Yorumlar
5
Okunma
1446
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

volkan1

Aktif Üye
Aktif Üye
VO....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Aslında başlıkla biraz uyumsuz oldu ama nasıl tarif ediceğimi tam çözemedim. Sıkıntı kaydı yapılmış bir satırı kalsörlerken her klaör için dizin numarasını otomatik verdirmek istiyorum.Ekteki çalışmada hatalı yeri gösterdim. Yardımlarınız için Teşekkürederim


.rar   DENEMEM.rar(Dosya Boyutu: 44,97 KB / İndirme Sayısı: 18)



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
KLASOR adlı açılan kutunuzun güncelleştirme sonrası olayındaki kodu aşağıdaki şekilde değiştirip denermisiniz lütfen.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub KLASOR_AfterUpdate()
DoCmd.RunCommand acCmdRefreshPage
Dim numara As String
numara = DCount("[KLASOR]", "YASAL_ISLEM", "KLASOR= '" & Form_YASAL_ISLEM_KAYIT_EKRANI.KLASOR & "'")

Me.DIZINNU = numara + 1
DoCmd.OpenForm "UYARI_2"
End Sub



Kullanici Avatari

volkan1

Aktif Üye
Aktif Üye
VO....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Hocam elinize sağlık gayet güzel çalışıyor. Teşekkürler
Hocam otomatik sıra veriyor ancak ilk sıra 2 den başlıyor



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Kod içerisinde yer alan DoCmd.RunCommand acCmdRefreshPage satırını kaldırın ve bu satırı KLASOR açılan kutusunun çıkıldığında olayına yazın, deneyin.

Yani ;
KLASOR açılan kutusunun güncelleştirme sonrası olayına

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Private Sub KLASOR_AfterUpdate()
Dim numara As String
numara = DCount("[KLASOR]", "YASAL_ISLEM", "KLASOR= '" & Form_YASAL_ISLEM_KAYIT_EKRANI.KLASOR & "'")
If numara = 0 Then
Me.DIZINNU = 1
DoCmd.OpenForm "UYARI_2"
Else
Me.DIZINNU = numara + 1
DoCmd.OpenForm "UYARI_2"
End If
End Sub


Çıkıldığında olayına;

Visual Basic Code
Private Sub KLASOR_Exit(Cancel As Integer)
DoCmd.RunCommand acCmdRefreshPage
End Sub



Kullanici Avatari

volkan1

Aktif Üye
Aktif Üye
VO....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Zahmet oldu hocam sorun sayenizde tamamen çözüldü. Tekrar teşekkürler.



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Rica ederim. Kolay gelsin. Konuyu Cevaplanmış Access Soruları bölümüne taşıyorum.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Depozito Takibimi Kaç Tabloya Bölmeliyim? mertbase 3 96 30/05/2018, 16:30 mertbase
Çözüldü Soru Cevap Tablosunda Her Cevap İçin Ayrı Bir Tabloya Kayıt Ekleme murat dikme 5 145 28/05/2018, 02:44 ozguryasin
Çözüldü Birden Fazla Tabloya Kayıt Yapmak m_demir 9 261 28/05/2018, 01:10 m_demir
Çözüldü Buton dan Text Box'a İsim Yazıldığında Bir Sonraki Text Box'a Otomatik Gitmesi firtina 9 178 21/05/2018, 04:02 ozguryasin
Çözüldü Tek Form Tek Buton İki Tabloya Kayıt delichon 7 358 13/04/2018, 15:06 A.Kadir.

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.