Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/01/2010 22:06
Konu Sahibi
mumcos
Yorumlar
9
Okunma
2135
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

mumcos

Üye
Kullanici Avatari
Üye
27
9
29/10/2009
0
Kırşehir
Ofis 2007
31/08/2010,12:26
Çözüldü 
merhaba ,
bir ögrenci takip programi yapmaya calisiyorum arkadaslar, ve biryerde takildim,sanirim buradaki agabeylerim yardimci olabilirler:-)
mesele suki;
ögrenci_detay formu üzerinde ögrenciye ait yoklama ve performans raporu almak istiyorum yani iki tablodaki degerleri bir raporda göstermek istiyorum..ama bilgileri ikiser defa gösteriyor..bukonuda yardimci olabilirseniz sevinirim...asil program 2007 de oldugu icin,2003 de degistirerek kaydetmeye calistim...simdiden cok tesekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   kurs_deneme(2).rar (Dosya Boyutu: 75,74 KB / İndirme Sayısı: 10)
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:01
Çözüldü 
Sn mumcos
1-Örneğinde belirttiğin rapor yok.
2-Verilen cevaplara cevap verme alışkanlığı kazandı isen; ön bilgi olarak grupla yaparak çözebilirsin. Yada örneğinde raporunu düzenle yeniden ekle yardımcı olalım.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn mumcos, bu sitede sadece ağabeyleriniz yok. Bizim bayan üyelerimizde var. Örneğin Destek Ekibi üyesi olan arzuu gibi, onlardan yardım istemiyorsan o başka..Img-grin

Bu işin şakasıydı.. Şimdi ciddi olarak şunu söylemeliyim. Sn benremix hocama katılmakla birlikte, bir çoğumuzun bu dili (sanırım almanca) anlayamayacağını düşünüyorum. Acaba verilerden neyin ne olduğunu anlayabilirmiyim dedim. Ama baktım ki iş karışık. Sanki sizde yabancı bir örneğin üzerinde değişiklikler yapmaya çalışmışsınız gibi.. Bunun yerine tamamen kendiniz yaratırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Tabi hal böyle olunca bizde takıldığınız yerlerde yardım edebiliriz. Bakarsınız hocalardan birisi anlıyordurda ilgilenir sorunuzla. Saygılarımla


Cevapla

mumcos

Üye
Kullanici Avatari
Üye
27
9
29/10/2009
0
Kırşehir
Ofis 2007
31/08/2010,12:26
Çözüldü 
öncelikle cevaplariniz icin tesekkür ederim...
sayin benremix ,formun ismi ögrenci_detay,onun üzerinde butonla raporu (yoklama ve performans)aliyorum...
sanirim fazla data yok,ama Anwesenheitskontrolle(yoklama almak icin) ordan eklenebilinir..eger isterseniz bende yapabilirim...
---------------
sayin ercan sahin,
haklisiniz,meccanen yazilmis bir kelimedir,agabeylerim lafzi önemsenmemesi rica olunur... programin dili meselesine gelince,sifirdan olusturulan bir program ama forumda 2003 kullanildigi icin,takildigil yerlerde bu data da ekleyip,yollamaya calisiyorum,2007 de formati direk 2003 de kaydetmeme izin vermiyor,bisürü degisiklik yapmam lazim,oda zor olacak... oyüzden formlarin isimlerinin yanina elden geldigince, türkcesini eklemeye calisiyorum...
-------------------
saygilar..ve tekrar tesekkürler ilginiz icin
berlinden selamlar
------------------------
datada degisiklik yaptim,hüseyin alagöz isimli ögrencinin raporunda sorun görülecektir sanirim...tablodaki isimleri design bölümünde aciklama yazdim,ilgilenirseniz sevinirim....


Ek Dosyalar
.rar   kurs_deneme(2).rar (Dosya Boyutu: 71,25 KB / İndirme Sayısı: 6)
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mumcos

Üye
Kullanici Avatari
Üye
27
9
29/10/2009
0
Kırşehir
Ofis 2007
31/08/2010,12:26
Çözüldü 
raporu birde resim olarak gönderiyorum


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn mumcos, tablodaki başlıklar bile almanca ben çözemiyorumki sorununuzu halledelim. Eğer başlıkları Türkçeleştirirseniz yardımcı olabilirim. İngilizce bile değil ne yapabilirim bilmiyorum. Belki bu dili anlayan üstadlarımız vardır. İlgilenirler. Aksi takdirde üzgünüm.Img-cray


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 324 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Rapor Açılırken Yazıcı Ve Kağıt Boyutu Seçme burhanb 2 133 25/09/2017, 08:18 burhanb
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 480 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Rapor Saat Toplamı KAZIMS 3 279 30/05/2017, 16:16 atoz112
Çözüldü Tablo Değerini Belirli Sayılar Arasına Almak lanetdas 2 255 28/05/2017, 17:18 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.