Tablodan Veri Silme
Tarih
11/04/2012 17:16
Konu Sahibi
farkli88
Yorumlar
4
Okunma
1065
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Marhabalar. Bu konu defalarca sorulmuştur belki ama verilen uygulamaları denedim ama olmadı, yapamadım. "denemeform" formundaki yapılan girişleri "tbl_gorev" tablosunda tutuluyor. Çeşitli sil komutlarını denedim ama formdan silindi görülesede tablodan silemiyorum. Bu aşamaya sizler sayesinde geldim umarım bu seferde yardımcı olursunuz. Daireden acil çıkmam lazım, yanlış anlaşılmasın, soru sordum çıktım olmasın yani.

Ek Dosyalar
GOREV TAKİP.rar

farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Sil değişkenine yazdığınız Sql cümlesinde ki

Visual Basic Code
 (tbl_gorev.Kimlik)= No"


kısmında hata yapmışsınız.
Aşağıdaki şekilde değiştirirseniz sıkıntınız çözülmüş olur.

Visual Basic Code
sil = " DELETE tbl_gorev.No FROM tbl_gorev WHERE (tbl_gorev.Kimlik)= " & Me.No

Kolay Gelsin.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İlginize teşekkür ederim ama sil ile başlayan satırı ben sitedeki örneklere göre yapmaya çalışmıştım sizin dediğiniz şekilde düzenledim ama siliyormuş gibi gösteriyor ama silmiyor. Satırın mantığında bir yanlışlık yapmış olabilirim. İlla o komut setini kullanmam gerekmiyor. Sadece tablodan istediğim görev emrini silmek istiyorum. İlişkilendirme yapmak mı gerekiyor bilmiyorum. Onlarıda denedim ama birşey çıkmadı. "DoCmd.RunSQL sil" çalışması için birşey eklemek lazımmıydı bilmiyorum. "sil = " DELETE tbl_gorev.No FROM tbl_gorev " şeklinde yazarsam bütün kayıtları siliyor, en azından siliyorImg-grin
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
tamam. şimdi siliyor.

Visual Basic Code
sil = " DELETE FROM tbl_gorev WHERE kimlik=" & Me.Kimlik


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Büyüksünüz. Herşey için teşekkürler. Konu kapanmıştır. İyi geceler.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  ilişkili 2 tablodan birinde eksik veri arama sorgusu hbal09 5 62 09/02/2017, 12:25 atoz112
  Raporda başka tablodan veri toplamı aldırma hk. okumas 3 98 28/01/2017, 21:55 okumas
  Listede seçili olanı silme mustim1547 2 100 13/01/2017, 10:45 mustim1547
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.298 13/01/2017, 08:07 mustim1547
  Boş Klasör / Alt Klasör Silme donepezil 14 318 12/01/2017, 09:16 donepezil


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya