Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/01/2009 15:52
Konu Sahibi
javierbardem
Yorumlar
3
Okunma
1785
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

javierbardem

Üye
Üye
 30
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
öncelikle şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşşekür ederim yapmak istediğimi eklediğim dosya da anlattım ama arkadaşlar indirmek zorunda kalmadan kendilerine yarayıp yaramayacağı bilmek isterler diye gene açıklayayım.
örnekte bir tablo var bir id ve metin alanından oluşuyor; id otomatik sayı metin ise yan yana girilmiş 2,23 4,34 gibi aralarında boşluk olan sayılardan oluşuyor. benim yapmak istediğim bu değerleri bir forumda açılan kutuda göstererek açılan kutu değerlerini alt alta 2,23 4,34 ve diğer kayıtlardaki sayılar gibi olması tabi aynı değerlerin gösterilmemesi ekstra istek olur. iki saattir karıştırıyorum formu tek öğrenebildiğim split fonksiyonu ile yapabileceğim açılan kutunun satır kaynağına yazmak yerine bir sorgu ilede olabilir gibi geldi bana ama sorguda split nasıl kullanılacak onuda bilemedim şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim sanırım çok uzattım kusura bakmayın


Ek Dosyalar
.rar   split.rar(Dosya Boyutu: 8,97 KB / İndirme Sayısı: 16)

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
599
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
13/07/2018,15:48
Çözüldü 
ben senin istediğini yaptım sanırım aynı değerin gösterilmeme durumunu halledersin işin zor kısmı buydu diğeri basit biraz uğraş zaten kendin söylüyorsun aynı değeri yazmasın kodun gerkli yerlerine aynı ise yazma gibi bir şey eklersen sorunun çözülür

çözemezsen bir sonraki seferede onu hallederiz fakat gerçekten güzel soruydu ender sorulardan biriydi teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   split.rar(Dosya Boyutu: 19,66 KB / İndirme Sayısı: 55)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

javierbardem

Üye
Üye
 30
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
valla ne diyeyim hocam ellerine sağlık tam istediğim gibi olmuş ama bunu sorgu sonucu şekilde almanın bir yolu yok sanırım hocam demi ama tekrar tekrar elinize sağlık



Kullanici Avatari

javierbardem

Üye
Üye
 30
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
esrefigit e teşekkürler konu taşınabilir çözümlenmişler başlığına




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Giriş maskesi formatını tablodan belirlemek mehmetdemiral 5 3.253 15/06/2018, 10:54
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Farklı Veritabanından Forma Veri Alma. cevahir1 5 218 21/05/2018, 14:51
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Form Üzerinde Bulunan Activex Penceresinin Ekran Görüntüsünü Alma murat dikme 3 251 14/05/2018, 00:05
Son Yorum: murat dikme
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 257 22/04/2018, 16:03
Son Yorum: dabanli
Çözüldü Dlookup İle Tablodan Veri Getirme U.ALTUN 2 193 13/02/2018, 12:08
Son Yorum: U.ALTUN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.