Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/04/2010 20:43
Konu Sahibi
yakcaglayan
Yorumlar
11
Okunma
2449
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

yakcaglayan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y....
37
08/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2010
06/02/2017,03:26
Çözüldü 
Arkaşlar iyi akşamlar,
aslında takıldığım konuyu biraz anlatmam lazım.
Örneğimde bir tablo var. Tablo id,miktar ve tutar alanları var,
ben bir sorgu ile bu Tablo'dan adetleri toplamı 1278 adet ve tutarları toplamı 10330,00 TL olan herhangi bir id grubunu çıkartmak istiyorum.
yani öyle bir sorgu olacak ki, adet ve tutarı toplamı yukarıda yazdığım rakmaları olacak ve bu id'leri verecek.
Bu datanın içinden bu rakamları bulan herhangi bir id grubunu çıkartmak
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay
Cevapla

fox35

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
sayın yakcaglayan; örnek eklerseniz yardımcı olayım anlatılana göre bir fikrim var ancak örnek eklerseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.


Cevapla

yakcaglayan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y....
37
08/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2010
06/02/2017,03:26
Çözüldü 
haklısınız.
aslında eklemiştim. yada öyle sanıyorudum . mesajınızı görünce farkettim olmadığını.


Ek Dosyalar
.mdb   ya_test.mdb(Dosya Boyutu: 204 KB / İndirme Sayısı: 10)
Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay
Cevapla

fox35

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
sayın yakcaglayan;
istediğiniz sayıları örneğin toplamı 1278 i bulan birçok alternatif var (2 ye ve 3 e bölünebiliyor).dolayısıyla bu alternatifler içinde bazı id ler bir kez bazıları ise birden fazla yer alacak.bu nedenle söylediğiniz olayı gerçekleştirmek için bildiğim bir sorgu yok.bence asıl amacınız farklı ise eğer başka yolları deneyiniz bu şekilde çok kombinasyon var.


Cevapla

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
05/12/2017,16:58
Çözüldü 
(07/04/2010 21:12)yakcaglayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay

Yoktur LolLolLol


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

yakcaglayan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y....
37
08/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2010
06/02/2017,03:26
Çözüldü 
teşekkürler ilgine...


Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 6 90 10 saat önce dabanli
Çözüldü Dlookup İle Tablodan Veri Getirme U.ALTUN 2 125 13/02/2018, 12:08 U.ALTUN
Çözüldü Birden Fazla Tablodan Sorgu Oluşturmak m_demir 2 190 18/01/2018, 10:32 m_demir
Çözüldü Başka tablodan veri aktarma ve guncelleme karaayhan 3 225 12/01/2018, 21:26 karaayhan
Çözüldü Açılan Kutudan Çoklu Seçim Yapıp, Tablodan Tabloya Kayıt Etmek İstiyorum akses7989 9 343 07/12/2017, 20:12 akses7989

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.