Tablodan değerlerden istenilen bilgiyi sorgulamak
Tarih
07/04/2010 20:43
Konu Sahibi
yakcaglayan
Yorumlar
11
Okunma
1944
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
yakcaglayan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y....
37
08/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2010
06/02/2017,03:26
Çözüldü 
Arkaşlar iyi akşamlar,
aslında takıldığım konuyu biraz anlatmam lazım.
Örneğimde bir tablo var. Tablo id,miktar ve tutar alanları var,
ben bir sorgu ile bu Tablo'dan adetleri toplamı 1278 adet ve tutarları toplamı 10330,00 TL olan herhangi bir id grubunu çıkartmak istiyorum.
yani öyle bir sorgu olacak ki, adet ve tutarı toplamı yukarıda yazdığım rakmaları olacak ve bu id'leri verecek.
Bu datanın içinden bu rakamları bulan herhangi bir id grubunu çıkartmak
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay
Cevapla

fox35
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın yakcaglayan; örnek eklerseniz yardımcı olayım anlatılana göre bir fikrim var ancak örnek eklerseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.
Cevapla

yakcaglayan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y....
37
08/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2010
06/02/2017,03:26
Çözüldü 
haklısınız.
aslında eklemiştim. yada öyle sanıyorudum . mesajınızı görünce farkettim olmadığını.


Ek Dosyalar
.mdb   ya_test.mdb (Dosya Boyutu: 204 KB / İndirme Sayısı: 10)
Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay
Cevapla

fox35
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın yakcaglayan;
istediğiniz sayıları örneğin toplamı 1278 i bulan birçok alternatif var (2 ye ve 3 e bölünebiliyor).dolayısıyla bu alternatifler içinde bazı id ler bir kez bazıları ise birden fazla yer alacak.bu nedenle söylediğiniz olayı gerçekleştirmek için bildiğim bir sorgu yok.bence asıl amacınız farklı ise eğer başka yolları deneyiniz bu şekilde çok kombinasyon var.
Cevapla

ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
23/02/2017,01:00
Çözüldü 
(07/04/2010, 21:12)yakcaglayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay


Yoktur LolLolLol
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

yakcaglayan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y....
37
08/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2010
06/02/2017,03:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler ilgine...
Halay Access hastalığının Bakırköy'de tedavisi varmıdır? Halay
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 484 12/04/2017, 19:21 uMits
  Seçenek Gurubunda Yapılan Seçimlerin Raporda İstenilen Değeri Göstermemesi murat dikme 4 104 02/03/2017, 15:49 murat dikme
  Web Den Satır Sayısı Belli Olmayan Tablodan Veri Almak stringeer 2 103 28/02/2017, 08:18 stringeer
  ilişkili 2 tablodan birinde eksik veri arama sorgusu hbal09 5 96 09/02/2017, 12:25 atoz112
  Raporda başka tablodan veri toplamı aldırma hk. okumas 3 137 28/01/2017, 21:55 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status