Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/07/2018 12:34
Konu Sahibi
barcins
Yorumlar
4
Okunma
427
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

barcins

Aktif Üye*
7330
 43
 18
 65
 29/05/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 10/04/2019,18:47
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
barkod sistemi yapıyorum. şu an yazdırma oluşturma kısmındayım.
ilişkisiz bir form dan tabloya işleticem verileri. ekte anlaşılır sade bir kısmı mevcut.

sorunum şu;
seçilen tarihdeki kayıtların sayısını bulup +1 ekleyip yazmak. o tarihde kayıt yoksa 1 yazmak.
yıl olarakda sayısını ayrıca bulmak. istiyorum


barcins, 29-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 480
 12.053
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:19
Merhaba,

fpgunsira'nın denetim kaynağına aşağıdaki kodu yazarak deneyiniz.

SQL Code
=IIf(DCount("[Kimlik]";"ETIKET_GIRIS";"clng(cdate([ISTARIH]))=" & CLng(CDate(Format([ftrh1];"dd.mm.yyyy"))))>0;DCount("[Kimlik]";"ETIKET_GIRIS";"clng(cdate([ISTARIH]))=" & CLng(CDate(Format([ftrh1];"dd.mm.yyyy"))))+1;"1")


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

barcins

Aktif Üye*
7330
 43
 18
 65
 29/05/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 10/04/2019,18:47
(02/07/2018 16:29)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

fpgunsira'nın denetim kaynağına aşağıdaki kodu yazarak deneyiniz.

SQL Code
=IIf(DCount("[Kimlik]";"ETIKET_GIRIS";"clng(cdate([ISTARIH]))=" & CLng(CDate(Format([ftrh1];"dd.mm.yyyy"))))>0;DCount("[Kimlik]";"ETIKET_GIRIS";"clng(cdate([ISTARIH]))=" & CLng(CDate(Format([ftrh1];"dd.mm.yyyy"))))+1;"1")


palet sayısı / gün evet sorunsuz çalışıyor. teşekkürler. yıllık palet sayıyı nasıl buluruz oda lazımdı. yıl palet sayısınıda bulursak bu bölüm tamam. uğraştım fakat yapamadım.

(ben PLTNO_GUN ve PLTNO_YIL verilerinden gidilir diye düşünüyordum. o yüzden yapamazdım bu formülü. )


barcins, 29-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 480
 12.053
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:19

Visual Basic Code
=DCount("[Kimlik]";"ETIKET_GIRIS";"Year([ISTARIH])=" & Year([ftrh1]))


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

barcins

Aktif Üye*
7330
 43
 18
 65
 29/05/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 10/04/2019,18:47
tam istediğim gibi. çözülmüştür. teşekkürler.


barcins, 29-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Otomatik sayı yıllara göre vermesi Fatih34 16 721 06/04/2019, 22:34
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 9 557 14/03/2019, 14:50
Son Yorum: programmer67
Çözüldü Evet Hayır Alanına Göre Rapor access acemisi 14 432 05/03/2019, 23:26
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Pdf Adını Veriye Göre Oluşturmak zetyu 9 424 03/03/2019, 23:01
Son Yorum: zetyu
Çözüldü Ekran Boyutuna Göre Etiket Konumu Serkan ERDUGAN 2 207 26/02/2019, 17:32
Son Yorum: Serkan ERDUGAN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.