Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/12/2012 14:33
Konu Sahibi
ikurt
Yorumlar
7
Okunma
2020
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ikurt

Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
Merhabalar Ekte veritabanlarım var ve program olarak kullandığım mdb dosyasıda ekte mevcut Sınav programı.mdb ile Form1 de Sınav001.mdb Veritabanını seçtiğimizde programa veritabanını yüklüyor fakat sınav002.mdb ve diğerlerindede sıranolar aynı olduğundan önceki aktarımı silip yüküyor diğer veritabanlarına yükleme yaparken sıranoları enson sıra no ne ise o sıranodan sonra otomatik numara vererek aktarım yapmamız mümkünmüdür.


Ek Dosyalar
.zip   VeriTabanları.zip (Dosya Boyutu: 4,12 MB / İndirme Sayısı: 12)
.zip   Sınav_Programı.zip (Dosya Boyutu: 632,89 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.883
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:26
Çözüldü 
Örnek uygulamanızdaki kodlar güncelleme yapmıyor. Veritabanı seçip butonu tıkladığında uygulamadaki tüm tabloları silip seçtiğin veritabanındaki tabloları aktarıyor.


Cevapla

ikurt

Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
evet tabloları silip yüklüyor fakat hepsindeki sırano aynı olduğundan yenisini kabul etmiyor benim isteğim ilk eklediğim veritabanının önceki son sıra numarası ne ise o numara üzerine otomatik sıra numarası verip aktarmasını istiyorum. mesela SINAV001.MDB de sırano 1, 2, 3, SINAV002.MDB de ise üzerine aktardığında Sırano 3, 4, 5, şeklinde sonrakiler içinde 6,7,8 üzerine ekledikce otomatik numara versin istiyorum.

Sırano kullanan Tablolar
Analiz.DersSiraNo
Dersler.SiraNo
Notlar.SiraNo
KonuAnalizi.DersNo
Konular.DersNo


Cevapla

ikurt

Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
Arkadaşlar tabloda veri birleştirme işlemini nasıl yapabiliriz


Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,18:08
Çözüldü 
Tablolarınızın yapısını değiştirdim. Form1 formuna yeni bir düğme ekledim o düğme ile tabloların içeriği boşaltılıyor.
Sonra eski metodumuzla tabloları içine ekleyerek alacaktır.

Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   Sınav_Programı.zip (Dosya Boyutu: 49,37 KB / İndirme Sayısı: 23)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

ikurt

Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
hocam üzerine veritabanı eklediğimizde ders sıra nosu 1,2,3 ikinci veritabanını eklediğimizde yine 1,2,3 olarak aktarıyor en son sıra numarasından sonra otomatik numara vererek .4,5,6 şeklinde aktarmasını istiyorum liste alırken ders sıra numarasında göre aldığından listede isimler iki tane çıkıyor
resim

resim


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 165 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 633 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü Tabloda İsim Yerine Numara Çıkıyor. mharman 5 339 29/05/2017, 12:30 ozanakkaya
Çözüldü Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 377 16/05/2017, 11:20 barcins
Çözüldü Tabloda Seçili Satıra Ait Veriyi Güncelleme pelitt 14 873 13/05/2017, 12:22 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.