Tabloda Veri Birleştirme
Tarih
08/12/2012 14:33
Konu Sahibi
ikurt
Yorumlar
7
Okunma
1856
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ikurt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
Merhabalar Ekte veritabanlarım var ve program olarak kullandığım mdb dosyasıda ekte mevcut Sınav programı.mdb ile Form1 de Sınav001.mdb Veritabanını seçtiğimizde programa veritabanını yüklüyor fakat sınav002.mdb ve diğerlerindede sıranolar aynı olduğundan önceki aktarımı silip yüküyor diğer veritabanlarına yükleme yaparken sıranoları enson sıra no ne ise o sıranodan sonra otomatik numara vererek aktarım yapmamız mümkünmüdür.


Ek Dosyalar
.zip   VeriTabanları.zip (Dosya Boyutu: 4,12 MB / İndirme Sayısı: 12)
.zip   Sınav_Programı.zip (Dosya Boyutu: 632,89 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.601
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örnek uygulamanızdaki kodlar güncelleme yapmıyor. Veritabanı seçip butonu tıkladığında uygulamadaki tüm tabloları silip seçtiğin veritabanındaki tabloları aktarıyor.
Cevapla

ikurt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
evet tabloları silip yüklüyor fakat hepsindeki sırano aynı olduğundan yenisini kabul etmiyor benim isteğim ilk eklediğim veritabanının önceki son sıra numarası ne ise o numara üzerine otomatik sıra numarası verip aktarmasını istiyorum. mesela SINAV001.MDB de sırano 1, 2, 3, SINAV002.MDB de ise üzerine aktardığında Sırano 3, 4, 5, şeklinde sonrakiler içinde 6,7,8 üzerine ekledikce otomatik numara versin istiyorum.

Sırano kullanan Tablolar
Analiz.DersSiraNo
Dersler.SiraNo
Notlar.SiraNo
KonuAnalizi.DersNo
Konular.DersNo
Cevapla

ikurt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar tabloda veri birleştirme işlemini nasıl yapabiliriz
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,22:37
Çözüldü 
Tablolarınızın yapısını değiştirdim. Form1 formuna yeni bir düğme ekledim o düğme ile tabloların içeriği boşaltılıyor.
Sonra eski metodumuzla tabloları içine ekleyerek alacaktır.

Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   Sınav_Programı.zip (Dosya Boyutu: 49,37 KB / İndirme Sayısı: 23)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

ikurt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
7
17/10/2010
0
Adıyaman
Belirtilmemiş
24/02/2016,21:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hocam üzerine veritabanı eklediğimizde ders sıra nosu 1,2,3 ikinci veritabanını eklediğimizde yine 1,2,3 olarak aktarıyor en son sıra numarasından sonra otomatik numara vererek .4,5,6 şeklinde aktarmasını istiyorum liste alırken ders sıra numarasında göre aldığından listede isimler iki tane çıkıyor
resim

resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloda İsim Yerine Numara Çıkıyor. mharman 5 110 Dün, 12:30 ozanakkaya
  Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 125 16/05/2017, 11:20 barcins
  Tabloda Seçili Satıra Ait Veriyi Güncelleme pelitt 14 332 13/05/2017, 12:22 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 115 12/05/2017, 17:01 serkan1985
  Giriş Yaparken Tabloda Tanımlı İse Kaydetsin barcins 8 191 12/05/2017, 10:14 barcins


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status