Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
31/12/2008 14:19
Konu Sahibi
jilazem
Yorumlar
6
Okunma
2881
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

jilazem

Cezalı Üye
 44
 4
 19
 11/12/2008
 Antalya
 
 Ofis 2003
 15/04/2009,10:17
Çözüldü 
Daha öncede gönderdiğim bir formum var formda

Müşteri Formunun içindeki data formunda bulunan ürünlerin türü bar olanların Toplamlar formuna yazılmasını ve de data tablosuna kaydedilmesini istiyorum ama başaramadım

yardımlarınız bekliyorum...

Bu arada Yeni yılın başarı ve mutluluk getirmesini dilerim.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.897
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:43
Çözüldü 
sn jilazem, ne istediğinizi tam olarak anlayamadım, Data Alt Formuna Metin kutusu ekleyip Denetim kaynağına aşağıdaki kodu yazarsanız, Data alt formundaki Bar'ların Adedini verir.

=Topla(nz(DAvg([Adedi];"DATA";([Türü]="Bar"))))


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

jilazem

Cezalı Üye
 44
 4
 19
 11/12/2008
 Antalya
 
 Ofis 2003
 15/04/2009,10:17
Çözüldü 
Slm
Eğer Database bakabildiyseniz orta kısımda müşterinin aldıklarının yazdığı bir bölüm var, burada aldığı ürünlerden türü bar olanların fiyatları toplanacak ve sağ tarafta bulunan bar&restaurant bölümünde gösterecek aynı zamanda veritabanına kaydedecek. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir

Toplamları Data Alt formuna alabildim Ama bu sefer Data Tablosuna Kaydedemiyorum ve de sağ tarafta toplamlar fomundaki kutulara gönderemiyorum

sledgeab yardımcı olursan çok sevinirim , gözlerim artık etrafta böcekler görüyor Img-grin

Not Son Halini ekliyorum
Sağolun



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.897
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:43
Çözüldü 
Son gönderdiğini bakamadım, ektekini incele


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/02/2019,21:56
Çözüldü 
Sayın jilazem
"sledgeab yardımcı olursan çok sevinirim , gözlerim artık etrafta böcekler görüyor " demişsiniz. Çok güldüm bu söze. Aslında yanlış görmüyorsunuz. Sevgili Ozan zemine böcek salmış zaten. Biz de görüyoruz o böcekleri.Img-grin))


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

jilazem

Cezalı Üye
 44
 4
 19
 11/12/2008
 Antalya
 
 Ofis 2003
 15/04/2009,10:17
Çözüldü 
Img-grin Allah Tuttuğunu altın etsin sledgeab Raid gibi geldin sağolasın.... Sorunum Çözüldü




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 207 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl
Çözüldü Liste Kutusundaki Alana Tabloda Hesaplanmamış Değerlerin Toplamını Getirme. Oğuz Türkyılmaz 10 161 12/02/2019, 09:43
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Alt Tablolardan Oluşmuş Ana Tabloda Sorgulama Nasıl Yapılır ? A_day 7 131 11/02/2019, 22:08
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Dlookup İle Açılan Kutudan İsim Seçince Forma Resim Getirmek... remi 6 170 29/01/2019, 11:51
Son Yorum: remi
Çözüldü Birkaç Koşula Göre Değer Atama Ve Hesaplama xctr 5 147 24/01/2019, 14:05
Son Yorum: xctr

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.