Tabloda Boş Alanlar Raporda gözükmesin
Tarih
30/11/2012 10:17
Konu Sahibi
metehan16
Yorumlar
6
Okunma
1678
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
Tablomda Boş Bıraktığım alanlar Raporumda gözükmesin istiyorum Bunun bir çözümü varmı acaba??
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
813
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

yasadisigenc
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
28/02/2009
0
Antalya
Ofis 2007
14/04/2015,10:18
Çözüldü 
(30/11/2012, 10:25)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0


peki bu kodu birleşik kutuda da kullanabilir miyiz?
şöyleki müşteri numarası adlı alanda boş yerler var birleşik kutuya bu boş yerler gelsin istemiyorum bu kod yardımcı olur mu?
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın üyemiz, lütfen örnek uygulama yükleyin. Bu şekilde aldığınız yanıtlar işinize yaramayabilir. Çünkü kodlar tablo yapınıza, sorgu türünüze göre değişecektir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

yasadisigenc
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
28/02/2009
0
Antalya
Ofis 2007
14/04/2015,10:18
Çözüldü 
Yeni konu açmam daha uygun olur sanırım
Cevapla

metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayı olarak bıraktığın yerlere derken???
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloda İsim Yerine Numara Çıkıyor. mharman 5 108 7 saat önce ozanakkaya
  Listede Ve Raporda Ara Toplamı Almak. m_demir 12 184 26/05/2017, 14:33 m_demir
  Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 125 16/05/2017, 11:20 barcins
  Tabloda Seçili Satıra Ait Veriyi Güncelleme pelitt 14 325 13/05/2017, 12:22 atoz112
  Giriş Yaparken Tabloda Tanımlı İse Kaydetsin barcins 8 187 12/05/2017, 10:14 barcins


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status