Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
30/11/2012 10:17
Konu Sahibi
metehan16
Yorumlar
6
Okunma
2154
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

metehan16

Aktif Üye
45925
 Belirtilmemiş
 24
 142
 08/02/2012
24
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 13/05/2019,07:43
Çözüldü 
Tablomda Boş Bıraktığım alanlar Raporumda gözükmesin istiyorum Bunun bir çözümü varmı acaba??


"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin



ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.130
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 19/05/2019,09:46
Çözüldü 
sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

yasadisigenc

Üye
3804
 31
 4
 11
 28/02/2009
0
 Antalya
 
 Ofis 2007
 14/04/2015,10:18
Çözüldü 
(30/11/2012 10:25)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0

peki bu kodu birleşik kutuda da kullanabilir miyiz?
şöyleki müşteri numarası adlı alanda boş yerler var birleşik kutuya bu boş yerler gelsin istemiyorum bu kod yardımcı olur mu?



mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 15/05/2019,23:51
Çözüldü 
Sayın üyemiz, lütfen örnek uygulama yükleyin. Bu şekilde aldığınız yanıtlar işinize yaramayabilir. Çünkü kodlar tablo yapınıza, sorgu türünüze göre değişecektir.


İnadına, ille de Accesstr.net...

yasadisigenc

Üye
3804
 31
 4
 11
 28/02/2009
0
 Antalya
 
 Ofis 2007
 14/04/2015,10:18
Çözüldü 
Yeni konu açmam daha uygun olur sanırım



metehan16

Aktif Üye
45925
 Belirtilmemiş
 24
 142
 08/02/2012
24
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 13/05/2019,07:43
Çözüldü 
sayı olarak bıraktığın yerlere derken???


"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Aynı Tabloda İkitane Otomatik Sayı Alanı Verme respectful 13 650 22/04/2019, 23:36
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Öncelik Sırasıyle Tabloda Veri Listeleme. brkby 1 114 21/04/2019, 17:45
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Raporda Kenar Boşluklarını Sıfırlama sertac76 6 235 04/04/2019, 14:01
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.685 17/03/2019, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 342 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.