Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/11/2012 10:17
Konu Sahibi
metehan16
Yorumlar
6
Okunma
1950
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

metehan16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
06/08/2017,22:21
Çözüldü 
Tablomda Boş Bıraktığım alanlar Raporumda gözükmesin istiyorum Bunun bir çözümü varmı acaba??


"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla

ozguryasin

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
881
23/09/2009
568
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,21:06
Çözüldü 
sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

yasadisigenc

Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
28/02/2009
0
Antalya
Ofis 2007
14/04/2015,10:18
Çözüldü 
(30/11/2012, 10:25)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0


peki bu kodu birleşik kutuda da kullanabilir miyiz?
şöyleki müşteri numarası adlı alanda boş yerler var birleşik kutuya bu boş yerler gelsin istemiyorum bu kod yardımcı olur mu?


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Sayın üyemiz, lütfen örnek uygulama yükleyin. Bu şekilde aldığınız yanıtlar işinize yaramayabilir. Çünkü kodlar tablo yapınıza, sorgu türünüze göre değişecektir.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

yasadisigenc

Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
28/02/2009
0
Antalya
Ofis 2007
14/04/2015,10:18
Çözüldü 
Yeni konu açmam daha uygun olur sanırım


Cevapla

metehan16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
06/08/2017,22:21
Çözüldü 
sayı olarak bıraktığın yerlere derken???


"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda Satırbaşı Nasıl Eklenir. furens 3 104 22/09/2017, 09:49 furens
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 582 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Formda Raporda Çıkmasını İstemediğimiz Yeri Seçme ankaram 6 553 07/06/2017, 10:06 ankaram
Çözüldü altform verilerini raporda yatay sıralamak mümkün mü? hbal09 3 358 07/06/2017, 01:03 ozanakkaya
  Formda Bulunan Departman Bölümü Raporda Çıkmıyor. ankaram 9 544 01/06/2017, 12:34 ankaram

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.