Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2011 16:06
Konu Sahibi
fenerbahce1907
Yorumlar
11
Okunma
3162
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

fenerbahce1907

Cezalı Üye
 26
 25
 10
 15/01/2011
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/04/2012,09:01
Çözüldü 
arkadaşlar yönetim paneli adli form da açılan kutu olarak iller var il seçildiğinde topla yap dedğim zaman o ile ait tablo yapıyor fakat tablonun adı seçtiğim şehir olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim?



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 44
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,12:38
Çözüldü 
Sn fenerbahçe1907,

Ekteki örneği incelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

fenerbahce1907

Cezalı Üye
 26
 25
 10
 15/01/2011
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/04/2012,09:01
Çözüldü 
çok teşekkür ederim tam istediğim gibi fakat nasıl yaptığınızı anlayamadım açıklama yaparsanız sevinirim



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 44
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,12:38
Çözüldü 
Komut13 ün tıklandığında olayında aşağıdaki kod yazılıdır.Çözüm ektedir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
    SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak5
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.İli)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak5 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 01/12/2018,10:52
Çözüldü 
Sayın Power;

İyi akşamlar ve tatiller..

Katkınız için teşekkürler..



Kullanici Avatari

fenerbahce1907

Cezalı Üye
 26
 25
 10
 15/01/2011
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/04/2012,09:01
Çözüldü 
aynı işlemi markası için yapmak istiyorum verdiğiniz kodu şu şekilde değiştirdim fakat hata verdi

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak70
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.Markası)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak70 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablo İlişkilerinde Bilgi Tutarlılığı Hakkında notrino 12 356 9 saat önce
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Açılan Kutuda Sadece Seçenekleri Seçebilsin, silme Değiştirme Yapamasın alimadam 3 70 14/12/2018, 13:07
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Metin kutusuna değer girdikçe diğer metin kutusunun etkilenmesi bibib 2 76 14/12/2018, 01:31
Son Yorum: bibib
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 112 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Metin İçinde Kritere Göre Sayım Yapma Hk. larion 2 65 11/12/2018, 09:28
Son Yorum: larion

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.