Tablo yapma sorgusunda tablonun adı açılan kutudaki değer olsun
Tarih
16/01/2011 16:06
Konu Sahibi
fenerbahce1907
Yorumlar
11
Okunma
2510
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
fenerbahce1907
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
arkadaşlar yönetim paneli adli form da açılan kutu olarak iller var il seçildiğinde topla yap dedğim zaman o ile ait tablo yapıyor fakat tablonun adı seçtiğim şehir olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim?


Ek Dosyalar
.rar   ACCESS UYGULAMA.rar (Dosya Boyutu: 94,92 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn fenerbahçe1907,

Ekteki örneği incelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...



Ek Dosyalar
.rar   ACCESS UYGULAMA.rar (Dosya Boyutu: 96,3 KB / İndirme Sayısı: 24)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

fenerbahce1907
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
çok teşekkür ederim tam istediğim gibi fakat nasıl yaptığınızı anlayamadım açıklama yaparsanız sevinirim
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Komut13 ün tıklandığında olayında aşağıdaki kod yazılıdır.Çözüm ektedir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
    SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak5
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.İli)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak5 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL


Please return your positive or negative ...
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sayın Power;

İyi akşamlar ve tatiller..

Katkınız için teşekkürler..
Cevapla

fenerbahce1907
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
aynı işlemi markası için yapmak istiyorum verdiğiniz kodu şu şekilde değiştirdim fakat hata verdi

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak70
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.Markası)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak70 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 139 13/05/2017, 12:04 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 82 12/05/2017, 17:01 serkan1985
  Açılan Formda Currentrecord Datasını Getirmek temre 5 77 07/05/2017, 20:45 temre
  Açılan Kutu Requery Sorunu m_demir 2 57 01/05/2017, 01:05 m_demir
  Tarih Kriterine Göre En Yüksek Değer ALTANs 9 162 26/04/2017, 15:36 ALTANs


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status