Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2011 16:06
Konu Sahibi
fenerbahce1907
Yorumlar
11
Okunma
3072
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

fenerbahce1907

Cezalı
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
arkadaşlar yönetim paneli adli form da açılan kutu olarak iller var il seçildiğinde topla yap dedğim zaman o ile ait tablo yapıyor fakat tablonun adı seçtiğim şehir olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim?


Ek Dosyalar
.rar   ACCESS UYGULAMA.rar(Dosya Boyutu: 94,92 KB / İndirme Sayısı: 8)

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
08/06/2018,23:40
Çözüldü 
Sn fenerbahçe1907,

Ekteki örneği incelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   ACCESS UYGULAMA.rar(Dosya Boyutu: 96,3 KB / İndirme Sayısı: 25)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

fenerbahce1907

Cezalı
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
çok teşekkür ederim tam istediğim gibi fakat nasıl yaptığınızı anlayamadım açıklama yaparsanız sevinirim



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
08/06/2018,23:40
Çözüldü 
Komut13 ün tıklandığında olayında aşağıdaki kod yazılıdır.Çözüm ektedir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
    SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak5
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.İli)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak5 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

assenucler

Gümüş Üye
Gümüş Üye
A..... SE.... ŞE....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Sayın Power;

İyi akşamlar ve tatiller..

Katkınız için teşekkürler..



Kullanici Avatari

fenerbahce1907

Cezalı
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
aynı işlemi markası için yapmak istiyorum verdiğiniz kodu şu şekilde değiştirdim fakat hata verdi

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak70
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.Markası)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak70 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tablo İle İlişkili Liste Kutusundan Veri Silme mmert06 5 131 12/06/2018, 01:11 mmert06
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 95 28/05/2018, 17:16 Mr.Midnight
Çözüldü Formlarda Ve Projenin Tamamında Hata Denetimi Yapma fascioğlu 5 147 20/05/2018, 03:51 fascioğlu
Çözüldü Access Excel Tablo Bağlama Sorunu blake33 2 166 19/05/2018, 14:03 A.Kadir.
Çözüldü açılan forumda düzenleme yapıldığında , listede güncelleme yapmıyor sidd 2 94 17/05/2018, 14:51 sidd

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.