Tablo yapma sorgusunda tablonun adı açılan kutudaki değer olsun
Tarih
16/01/2011 16:06
Konu Sahibi
fenerbahce1907
Yorumlar
11
Okunma
2469
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fenerbahce1907
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar yönetim paneli adli form da açılan kutu olarak iller var il seçildiğinde topla yap dedğim zaman o ile ait tablo yapıyor fakat tablonun adı seçtiğim şehir olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim?


Ek Dosyalar
.rar   ACCESS UYGULAMA.rar (Dosya Boyutu: 94,92 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
17/02/2017,23:17
Çözüldü 
Sn fenerbahçe1907,

Ekteki örneği incelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...



Ek Dosyalar
.rar   ACCESS UYGULAMA.rar (Dosya Boyutu: 96,3 KB / İndirme Sayısı: 24)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

fenerbahce1907
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkür ederim tam istediğim gibi fakat nasıl yaptığınızı anlayamadım açıklama yaparsanız sevinirim
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
17/02/2017,23:17
Çözüldü 
Komut13 ün tıklandığında olayında aşağıdaki kod yazılıdır.Çözüm ektedir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
    SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak5
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.İli)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak5 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL


Please return your positive or negative ...
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
14/02/2017,20:46
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Power;

İyi akşamlar ve tatiller..

Katkınız için teşekkürler..
Cevapla

fenerbahce1907
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
25
15/01/2011
İstanbul
Ofis 2003
27/04/2012,09:01
Çözüldü 
aynı işlemi markası için yapmak istiyorum verdiğiniz kodu şu şekilde değiştirdim fakat hata verdi

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
SQL = "SELECT Satış.[NO], Satış.[Müşteri No], Satış.Ad, Satış.Soyad, Satış.Cinsiyet, Satış.[Doğum Tarihi], Satış.Telefonu, Satış.Adresi, Satış.İli, Satış.[Ürün No], Satış.Markası, Satış.Modeli, Satış.[Ürün Adeti], Satış.[Ürün Fiyatı], Satış.[Sipariş Tarihi], Satış.[Teslim Tarihi] INTO "
    SQL = SQL & Me.ak70
    SQL = SQL & " FROM Satış WHERE (((Satış.Markası)= "
    SQL = SQL & "'" & Me.ak70 & "'"
    SQL = SQL & "));"
        
    DoCmd.RunSQL SQL


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelir Giriş formunda Yeni Kayıt dediğimde Açılır Kutudaki Teknik otomatik Gelmesi haziran4 2 41 09/02/2017, 17:53 haziran4
  Formumda açılan kutu içinde seçtiğim değere dayalı kayıt bul misak70 6 218 30/01/2017, 15:17 misak70
  Sürekli Formda Yeni Kayıt Alanı Üstte Olsun, Kayıtlar Sıralı Gelsin donepezil 14 272 28/01/2017, 20:41 donepezil
  açılan kutudaki veriyi rapora yansıtma hknct 2 101 25/01/2017, 19:25 hknct
  subform deger ve msgbox orhantanriverdi 4 124 24/01/2017, 05:18 orhantanriverdi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya