Tablo üzerinde döviz kuru.
Tarih
07/03/2014 16:47
Konu Sahibi
rknbrlz
Yorumlar
6
Okunma
1819
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
67
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
13/03/2017,20:33
Çözüldü 
Merhabalar,

Ekteki database de yer alan table1 deki Tarih field'ına bağlı olarak Dolarkuru field'ına otomatik olarak Tarih field'ında yazan tarihin dolar satış kurunu getirmesini istiyorum. Dosyayı ekledim. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımınızı rica ederim.


Ek Dosyalar
.zip   dovizkuru.zip (Dosya Boyutu: 13,09 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aşağıda verdiğim örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   dolar_megamehmet.rar (Dosya Boyutu: 44,7 KB / İndirme Sayısı: 29)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
67
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
13/03/2017,20:33
Çözüldü 
Merhaba Mehmet Bey,

İlginiz için teşekkür ederim. Fakat bende çalışmıyor. Sanarım bir dll eksik. Sizce o ne olabilir?


Ek Dosyalar
.zip   hata.zip (Dosya Boyutu: 43,17 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İşletim sistemi ve Access sürümü nedir? 64 bit falan mı kullanıyorsunuz? Bu hatayı başka çalışmalarda da alıyor musunuz?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

abahceci
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
24/07/2016,17:33
Çözüldü 
Mehmet hocam, verdiğiniz örnekten ben de faydalandım.
Teşekkürler...
abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
67
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
13/03/2017,20:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba Mehmet Bey,

Windows 7 64 bit ve Access 2007 64 bit kullanıyorum. Evet farklı uygulamalarda da bu hatayı alıyorum. Peki bu konuda ne yapmalıyım?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo Değerini Belirli Sayılar Arasına Almak lanetdas 2 67 Dün, 17:18 atoz112
  Dolar Kuru Ekleme mharman 3 112 19/05/2017, 16:16 mharman
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 174 13/05/2017, 12:04 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 115 12/05/2017, 17:01 serkan1985
  Bağlı Tablo Yöneticisi "Geçersiz Parola" Hatası cudii 3 77 03/05/2017, 20:39 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status