Tablo üzerinde döviz kuru.
Tarih
07/03/2014 16:47
Konu Sahibi
rknbrlz
Yorumlar
6
Okunma
1755
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
67
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
12/01/2017,14:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,

Ekteki database de yer alan table1 deki Tarih field'ına bağlı olarak Dolarkuru field'ına otomatik olarak Tarih field'ında yazan tarihin dolar satış kurunu getirmesini istiyorum. Dosyayı ekledim. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımınızı rica ederim.


Ek Dosyalar
.zip   dovizkuru.zip (Dosya Boyutu: 13,09 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Aşağıda verdiğim örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   dolar_megamehmet.rar (Dosya Boyutu: 44,7 KB / İndirme Sayısı: 29)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
67
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
12/01/2017,14:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba Mehmet Bey,

İlginiz için teşekkür ederim. Fakat bende çalışmıyor. Sanarım bir dll eksik. Sizce o ne olabilir?


Ek Dosyalar
.zip   hata.zip (Dosya Boyutu: 43,17 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
İşletim sistemi ve Access sürümü nedir? 64 bit falan mı kullanıyorsunuz? Bu hatayı başka çalışmalarda da alıyor musunuz?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

abahceci
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
24/07/2016,17:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mehmet hocam, verdiğiniz örnekten ben de faydalandım.
Teşekkürler...
abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
67
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
12/01/2017,14:34
Çözüldü 
Merhaba Mehmet Bey,

Windows 7 64 bit ve Access 2007 64 bit kullanıyorum. Evet farklı uygulamalarda da bu hatayı alıyorum. Peki bu konuda ne yapmalıyım?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 37 20/02/2017, 12:35 haziran4
  Form Üzerinde Verileri Filitreleme Ve İlgili Toplamları Gösterme haziran4 6 116 06/02/2017, 08:53 haziran4
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 250 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  ÜRETİM TAKİP PROGRAMI TABLO GİRİŞİ FAZLA YARDIM LÜTFEN cturkyilmaz 11 334 12/01/2017, 18:27 ozanakkaya
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 203 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya