Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/01/2012 14:54
Konu Sahibi
EMİBBA
Yorumlar
3
Okunma
1067
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

EMİBBA

Üye
Üye
 35
10
3
05/01/2012
0
Bursa
Ofis 2007
09/09/2013,14:35
BİR GRUP TABLO HAZIRLADIM AMA ANA TABLOYA GİRDİĞİM VERİLERİ ÖBÜR TABLOLAR GÖRSUN VE KAYDETSİN İSTİYORUM ÖRNEK: PERSONEL GİDER KARTININ İÇİNDEKİ PERSONEL ADI, PLAKA, KULLANILAN MAZOT TUTARI VE TARİHİ. ARAÇ DETAY TABLOSUNUN İÇİNE AKTARSIN İSTİYORUM AÇIKÇASI FAZLA BİLGİM YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EN AZINDAN NASIL YAPACAĞIM KONUSUNDA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Ek Dosyalar
Veritabanı1.rar
[37.3 KB]

2003

Ek Dosyalar
Veritabanı2003.rar
[26.35 KB]



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
2003 formatında da eklerseniz daha çok kişi yardımcı olabilir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
Uzman
CO.... ÇA....
 33
1.221
02/11/2008
516
Tekirdağ
-
13/07/2018,18:05
syn Emibba;
Örneğinizde sadece tabloları oluşturmuşsunuz,ilişkiler o kadar çok ki ilşkileri açtığımda sanki 3 boyutlu vektörel çizim programında çizgilerle çizim yapıyorum.ilşkiler o şekilde olmaz.senin önce veri girişlerini yapacağın formlara ihtiyacın var.Formlarını oluşturman lazım.mesela Personel gider tablonda personel numarası ile araç detay formunda detay no alanını ilişkilendirmen lazım.
Şöyleki;
Personel numarı 3 olan çalışanın araç detay,konaklama detay bilgilerini ayrı ayrı tutman gerekiyor.Ana tabloyu personel tablon gibi düşün ve diğer tablolar personel tablona bağlı olacak.
Personele ait maaşlar ve giderleri ayrı ayrı tabloda tutmanın mantığını anlamadım.Onları personel tablonda toplayabilirsin.Senin ana çıkış tablon "Personel" Tablosu olacaktır.Birde tablolarda alan tanımlarken türkçe karakterlere ve alan adlarını yazarken boşluk bırakmamaya gayret et ki ilerde başın ağrımasın.


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
25/06/2018,21:37
Sn.EMİBBA
Boş vaktinizde Site Kurallarını okumanızı tavsiye edrim.
Alıntı:Madde 11-) Konu başlığını veya mesajı tümü büyük harfle yazmak yasaktır.
[Uyarı Puanı: +2]


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlişkisiz Tablo Ve Kayıt Kontrolü Sorunu bonur82 1 277 15/06/2017, 14:32
Son Yorum: ozanakkaya
  Access Dosyası Yedekleme Şifre Sorunu pelitt 3 354 28/05/2017, 17:11
Son Yorum: atoz112
Question vb.net site tarama sorunu mmodelisi 18 2.320 17/06/2016, 17:41
Son Yorum: ozanakkaya
Exclamation accesste veri toplama sorunu Furkan Sezer 2 837 31/12/2015, 08:25
Son Yorum: ozanakkaya
Exclamation VERİ TABANI SORUNU 1DK BAKARMISINIZ! 12kopux 4 1.094 29/04/2015, 14:30
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.