Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/07/2009 21:53
Konu Sahibi
akd
Yorumlar
7
Okunma
2108
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar,
1 tane örnek tablom var,
form üzerindeki metin kutusuna bir isim atayıp,
form üzerindeki 1 butonla
örnek tablomu kopyalayıp, metin kutusuna yazdığım yeni isimle tablo oluştur diyecem,
aynı isimle birden fazla tabloda kaydetmeyecek. uyarı verecek.
nasıl yapabilirim?


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Sayın akd
Benzer bir uygulama yapmıştım. Örnek platform hazırlarsanız yardımcı olurum.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:09
Çözüldü 
Aşağıdaki örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   sled_tablokopyala.rar (Dosya Boyutu: 15,8 KB / İndirme Sayısı: 23)
Cevapla

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
Çözüldü 
ilgin için teşekkür ederim, sayın mehmet demiral,
Ek form ekledim,
Çok teşekkür ederim sayın ozan kardeşim.


Ek Dosyalar
.rar   akd.rar (Dosya Boyutu: 9,24 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:09
Çözüldü 
rica ederim, konu taşınmıştır.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Sayın akd
Gönderdiğiniz örnek üzerinden konuşalım. OLuştur isimli düğmenin kodlarını şu şekilde yapın

Kod:
Private Sub Komut2_Click()
Dim tabloadi as string
tabloadi = Me.Metin0
DoCmd.CopyObject "", tabloadi, acTable, "ornek"
End Sub


Metin kutusuna yazdığınız isimde, örnek tablonuz özelliklerinde bir tablo oluşturulur. Aynı isim olması durumunda uyarı verip üzerine kaydetmek isterseniz ediyor. Eğer kaydetmesin isterseniz error kodlarını değiştirebilirsiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql İle İlişkili Combobox Oluşturma tsots 8 343 09/09/2017, 04:13 ozanakkaya
Çözüldü Tablo İlişkilendirme tolgooo17 3 202 07/09/2017, 00:05 ozanakkaya
Çözüldü Pivot Tablo Hk. serkan1985 5 387 07/08/2017, 22:35 serkan1985
Çözüldü Farklı Tablo Verilerini Tek Bir Formda Gösterme damacanasu 2 216 23/07/2017, 21:31 damacanasu
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 1.070 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.