Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/04/2011 19:33
Konu Sahibi
qroniq_wqha
Yorumlar
5
Okunma
1906
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

qroniq_wqha

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
R....
74
03/01/2011
18
Ankara
Ofis 2007
14/10/2012,23:23
Çözüldü 
vb 5.0 da tablo bağlarken Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source yazıyoruz vb 2008de yazarken ne yazıyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim..


Dim baglanti As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='kayıt.mdb'") 'Veritabanımızın yerini belirtiyoruz


Insan ancak anladığı şeyleri duyar..Angel
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
bence
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.2007;Data Source='kayıt.mdb'"
olabilir


@benbendedeilem
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=VeritabanınınAdresi;User Id=admin;Password=;


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

qroniq_wqha

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
R....
74
03/01/2011
18
Ankara
Ofis 2007
14/10/2012,23:23
Çözüldü 
yaa bu Sql kodu değil mi user falan?


Insan ancak anladığı şeyleri duyar..Angel
Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sayın qroniq_wqha,

Lütfen Konuya Dönüş Yapamısınız. Sorununuz Çözüldüyse Arkadaşlar Konuyu İlgili Yere Taşısınlar Img-grin


Cevapla

qroniq_wqha

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
R....
74
03/01/2011
18
Ankara
Ofis 2007
14/10/2012,23:23
Çözüldü 
tşk. ederim sorunu çözdüm kullandığım office sürümyle alakalı bir sorunmus Img-grin


Insan ancak anladığı şeyleri duyar..Angel
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Çoklu Tablolar İle Çalışmak (Ana Tablo & Yavru Tablo) umutakkaya 19 6.008 24/05/2016, 16:34 atoz112
Çözüldü Foreign Key ve Relationship Problemi (Ana ve Yavru Tablo Kayıt silme) umutakkaya 3 2.671 15/08/2014, 18:04 umutakkaya
Çözüldü Değişken kullanarak Access de tablo oluşturma sorunu Gorkemku 2 2.042 13/05/2014, 12:37 Gorkemku
Çözüldü Çoklu tablo birleştirme hakkında drummers 2 1.836 22/02/2012, 13:01 drummers
Çözüldü Visual Basic Access 2003'e bağlanmada sorunla karşılaşıyorum... Goqche 5 2.139 15/06/2011, 07:02 ~~KaG~~

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.