Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/06/2011 17:48
Konu Sahibi
derer
Yorumlar
5
Okunma
4084
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

derer

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
mrb;
3 sütunu toplam almam gerekiyor fakat 2 sütunda sayı var 3.sutunda sayı yok. toplam sorgusu yaptığımda 3. sütunda sayı olmadığından 2 sütunun toplamlarını almıyor. nasıl yapabiliriz?


derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

DUAYEN

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
16/03/2017,17:22
Çözüldü 
örnek eklerseniz daha çok yardım alırsınız örnek ekleyiniz.


Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla

derer

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
örnekte gecici olarak topladığım adet bölümünde sütunun 1 tanesinde rakam olmadığı diğer 2 dütunuda toplam almıyor. ne yapılabilir. 0 veya 1 yazdığında tanımlıyor. herhangi bir sütunda rakam yazmadan toplam yapma işlemi olurmu?


Ek Dosyalar
.rar   derer-1.rar (Dosya Boyutu: 10,83 KB / İndirme Sayısı: 122)
derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,12:38
Çözüldü 
Sn derer

Visual Basic Code
gecici: Topla(Nz([analiz]![gecmis_adet];0)-Nz([analiz]![ek_adet];0)-Nz([analiz]![adet];0))


olarak yazarsanız her zaman sonuç yazacaktır.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

derer

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
cok tşk ederim çalıştı yaptığım sorgu ama toplamları eksi olarak gösteriyor nedeni nedir acaba?
adet gecmis adet ADET2011ek gecici
293.684,00 293684
1.803,00 293.684,00 291881 toplam yanlış
1.798,00 293.684,00 291886 çıkarma yapmış
1.253.911,00 1253911
1.561,00 190.309,00 188748
1.571,00 190.309,00 188738
yaptığım formul
gecici: Topla(Nz([ID SORGUSU]![gecmis adet];0)-Nz([ID SORGUSU]![adet];0)-Nz([MY]![ADET2011ek];0))


derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

derer

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
153
14/06/2010
0
Bolu
Ofis 2003
23/05/2012,15:33
Çözüldü 
simdi oldu iste -Nz yerine +Nz yapmam gerekiyormus. yardımlarınız icin tesekkür ederim.


derer, 14-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veritabanı Sutun Toplamları Alamıyorum scil 13 586 12/08/2017, 12:01 ozanakkaya
Çözüldü Access Sorguda Toplama İşlemi onrask 6 378 16/06/2017, 18:13 ozanakkaya
Çözüldü Formda Farklı Tablolardan Toplama İşlemi Yapmak ALTANs 5 405 01/06/2017, 17:12 ALTANs
Çözüldü Formda Koşullu Toplama cagatay1234 8 537 24/05/2017, 10:02 cagatay1234
Çözüldü Akıllı Pc Toplama Rehberi mharman 2 283 19/05/2017, 06:02 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.