Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
30/06/2018 01:04
Konu Sahibi
mmert06
Yorumlar
2
Okunma
298
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mmert06

Aktif Üye
me.... me....
 37
 59
 232
 01/05/2013
0
 Ankara
 mühendis
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,02:40
Çözüldü 
Merhaba. Ekteki uyguamada frm_klasor formunda yer alan FORMU TEMİZLE isimli butona bastığımda frm_envanter isimli sürekli formdaki ve bu formun kaynağı olan tbl_envanter isimli tablodaki tüm verilerin temizlenmesini istiyorum. Formdaki benzer konulardaki paylaşımlardan elde ettiğim kodları kullanarak temizleme işlemini yaptım.Fakat butona basıp formdaki veriler temizlendikten sonra veirler halen sürekli formda gözüküyor, yapılan işlemin etkisini görmek için formdan çıkıp tekrar formu açmam gerekiyor. Benim istediğim butona bastığım anda sürekli formdaki verilerin temizlendiğini aynı anda göreyim. Yardımcı olablirseniz sevinirim.



Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.110
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:43
Merhaba Formu Temizle butonunun olayına kendi kodlarınızı silip

Visual Basic Code
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL "DELETE tbl_envanter.envanter_no FROM tbl_envanter;"
DoCmd.SetWarnings True
Form.Requery

 aşağıdaki kodları ekleyip geri dönüş yapınız.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Kullanici Avatari

mmert06

Aktif Üye
me.... me....
 37
 59
 232
 01/05/2013
0
 Ankara
 mühendis
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,02:40
ozguryasin bey dediğiniz kodları uygulayınca sorun çözüldü. tşk ederim.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Buton İle Veri Çekme ali durmus 11 204 08/01/2019, 12:21
Son Yorum: ali durmus
Çözüldü Butona Tıklandığında, Butona Atanan Değerlerin Sürekli Form'da Kayda Alınması. Oğuz Türkyılmaz 8 248 06/01/2019, 01:22
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Butonlara İlişkisiz Tablodaki Ürünleri Atama Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 28 708 04/01/2019, 14:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sürekli Formdaki Kritere Göre Liste Kutusuna Veri Aktarımı mmert06 7 292 31/12/2018, 18:35
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sürekli Formda Açılır Kutudaki Değere Göre Farklı Bir Alanda Verilerin Listelenmesi mmert06 6 351 24/12/2018, 18:56
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.