Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/10/2012 09:39
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
13
Okunma
2918
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kokotuna

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
01/06/2017,09:32
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar...
Ekli dosyada spt ve grafik bölümlerinden oluşan bir sürekli form mevcut
bu formda SPTN30 bölümen değerler giriliyor bu değerlere göre yanındaki grafik bölümünde hangi değeri girersem o değere ait olan yere bir nokta işareti koymak için ne yapmam gerekiyor....

İnşallah anlatabilmişimdir...


Ek Dosyalar
.rar   GRAFİK.rar (Dosya Boyutu: 17,06 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
19/10/2017,15:22
Çözüldü 
Aşağıdaki kodlar ile Sorgu oluşturarak istediğiniz olur sanırım.

SQL Code
SELECT Tablo1.SPT, String([SPT],chrw(46)) AS GRAFİK
FROM Tablo1
GROUP BY Tablo1.SPT;


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

kokotuna

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
01/06/2017,09:32
Çözüldü 
kusura bakmayın ama sorguyu nasıl oluşturucam???
örnekte göstermeniz mümkünse çok sevinirim...


Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
19/10/2017,15:22
Çözüldü 
Yeni bir sorgu açın tablo eklemeden Sql görünümüne geçerek bu kodları yapıştırın.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

kokotuna

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
01/06/2017,09:32
Çözüldü 
oldu ancak istediğim bu değil...
formda 10 20 30 40 50 ... diye giden değerlerin altına eğer spt örnek 10 sa formdaki 10un altına tek nokta koyması 20 yse 20 nin altına koyması gibi grafik mantığı... grafik oluşturmaya çalıştım aslında ancak sürekli formda grafik oluşturmama izin vermediği için böyle bir yöntemde işimi görebilir diye düşündüm...


Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
19/10/2017,15:22
Çözüldü 
Bu sorunu /10 yaparak çözebilirsiniz
ayrıca sürekli formda grafik oluşturmaya izin verir


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 392 19/10/2017, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 441 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 75 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Sql İle İlişkili Combobox Oluşturma tsots 8 346 09/09/2017, 04:13 ozanakkaya
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 455 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.