Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/01/2009 16:48
Konu Sahibi
javierbardem
Yorumlar
10
Okunma
3032
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

javierbardem

Üye
Üye
 30
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
ekteki dosyada altformda(sürekli form) her kayıdın başına biri düğme koydum o düğmeye basarak ilgili kayıdın sprocess değeri değişecek (0 olacak) dolayısıyla o ekranda artık gözükmeyecek aklımdan geçen bu ama yapamadım örneği ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   stok.rar(Dosya Boyutu: 38,32 KB / İndirme Sayısı: 13)

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:53
Çözüldü 
Anladığım kadarıyla o bölümü sileceksin doğrumu,eğer doğru ise ve ileride bu verileri kullanacaksan o zaman sana arşive verme örneğgi var formda ona bir göz atmanı tavsiye ederim.kolay gelsin



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
16/07/2018,11:14
Çözüldü 
Buyrun örnek aşağıda. İnceleyin. Sanırım böyle birşey istemiştiniz.


Ek Dosyalar
.rar   stok.rar(Dosya Boyutu: 67,53 KB / İndirme Sayısı: 48)
İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

javierbardem

Üye
Üye
 30
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
yok hocam arşive verme örneğine baktım bu anaformla alt formde o process değeri 1 olanlar gözüküyor 0 olanlar için başka bir forum yapacam tabi isteyenler 2 3 4 diye giderler ben sadece ilgili kayıttaki 1 leri o yapacam üstforumdeki açılan kutular ve aktif arama yapılan metin kutuları sonuçları için toplu güncelleme yapabiliyorum ama tek tekte olsun istedim. ondan işlendi düğmesinin yanındaki kayıtın sprocess değeri 0 yapılsa yeter dolayısıyla ilerde eklenecek procesler için ayrı tablo yapmaya gerek kalmadan aynı tabloda görülecek niyetim oydu.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,16:52
Çözüldü 
Ben örnek hazırlayıncaya kadar mehmet hocam örneğini eklemiş, kendi hazırladığımı da ekliyorum.

Altforma metin kutusu eklendi. (sprocess, boyutları 0 yapılarak gizlenebilir.)
Butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kod yazıldı.

Kod:
Me.sprocess.Value = "0"
Form.Requery


Ek Dosyalar
.rar   sled_stok.rar(Dosya Boyutu: 25,13 KB / İndirme Sayısı: 31)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
16/07/2018,11:14
Çözüldü 
Ben sporeces alanının alt form üzerinde olduğuna dikkat etmemişim Ozan. Senin örneğin daha iyi. Ben ayrıca o alanı alt forma ekleyip görünmez yaptım. Şimdi senin örnekte gördüm kü, o alan zaten alt form üzerinde varmış Img-cray((


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Penceresini Gizledikten Sonra Butonlara Bağlı Olayların Çalışmaması mmert06 4 190 08/07/2018, 23:31
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sürekli Formda Matematiksel İşlem Hatası te-kin 2 80 03/07/2018, 19:33
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Sürekli Formda Filtreleme Sorunu mmert06 4 131 01/07/2018, 19:32
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sürekli Formdaki Tüm Verileri Buton Yardımı İle Temizleme mmert06 2 120 30/06/2018, 02:24
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 106 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.