Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/01/2009 16:48
Konu Sahibi
javierbardem
Yorumlar
10
Okunma
2877
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

javierbardem

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
ekteki dosyada altformda(sürekli form) her kayıdın başına biri düğme koydum o düğmeye basarak ilgili kayıdın sprocess değeri değişecek (0 olacak) dolayısıyla o ekranda artık gözükmeyecek aklımdan geçen bu ama yapamadım örneği ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   stok.rar (Dosya Boyutu: 38,32 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.995
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:41
Çözüldü 
Anladığım kadarıyla o bölümü sileceksin doğrumu,eğer doğru ise ve ileride bu verileri kullanacaksan o zaman sana arşive verme örneğgi var formda ona bir göz atmanı tavsiye ederim.kolay gelsin


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Buyrun örnek aşağıda. İnceleyin. Sanırım böyle birşey istemiştiniz.


Ek Dosyalar
.rar   stok.rar (Dosya Boyutu: 67,53 KB / İndirme Sayısı: 48)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

javierbardem

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
31/10/2008
0
İzmir
23/02/2011,11:40
Çözüldü 
yok hocam arşive verme örneğine baktım bu anaformla alt formde o process değeri 1 olanlar gözüküyor 0 olanlar için başka bir forum yapacam tabi isteyenler 2 3 4 diye giderler ben sadece ilgili kayıttaki 1 leri o yapacam üstforumdeki açılan kutular ve aktif arama yapılan metin kutuları sonuçları için toplu güncelleme yapabiliyorum ama tek tekte olsun istedim. ondan işlendi düğmesinin yanındaki kayıtın sprocess değeri 0 yapılsa yeter dolayısıyla ilerde eklenecek procesler için ayrı tablo yapmaya gerek kalmadan aynı tabloda görülecek niyetim oydu.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:25
Çözüldü 
Ben örnek hazırlayıncaya kadar mehmet hocam örneğini eklemiş, kendi hazırladığımı da ekliyorum.

Altforma metin kutusu eklendi. (sprocess, boyutları 0 yapılarak gizlenebilir.)
Butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kod yazıldı.

Kod:
Me.sprocess.Value = "0"
Form.Requery


Ek Dosyalar
.rar   sled_stok.rar (Dosya Boyutu: 25,13 KB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Ben sporeces alanının alt form üzerinde olduğuna dikkat etmemişim Ozan. Senin örneğin daha iyi. Ben ayrıca o alanı alt forma ekleyip görünmez yaptım. Şimdi senin örnekte gördüm kü, o alan zaten alt form üzerinde varmış Img-cray((


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.507 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 410 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 165 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Sorgu Kriteri metin02 3 218 21/08/2017, 00:11 ozanakkaya
Çözüldü Bir Alanın After Update Olayına Baglı Baska Bir Alan Guncellenmesi Problemi keskin78 7 508 02/08/2017, 01:32 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.