Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
31/01/2009 16:48
Konu Sahibi
javierbardem
Yorumlar
10
Okunma
3224
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

javierbardem

Üye
 30
 4
 12
 31/10/2008
0
 İzmir
 
 
 23/02/2011,11:40
Çözüldü 
ekteki dosyada altformda(sürekli form) her kayıdın başına biri düğme koydum o düğmeye basarak ilgili kayıdın sprocess değeri değişecek (0 olacak) dolayısıyla o ekranda artık gözükmeyecek aklımdan geçen bu ama yapamadım örneği ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 46
 71
 3.189
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Anladığım kadarıyla o bölümü sileceksin doğrumu,eğer doğru ise ve ileride bu verileri kullanacaksan o zaman sana arşive verme örneğgi var formda ona bir göz atmanı tavsiye ederim.kolay gelsin



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/02/2019,21:56
Çözüldü 
Buyrun örnek aşağıda. İnceleyin. Sanırım böyle birşey istemiştiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

javierbardem

Üye
 30
 4
 12
 31/10/2008
0
 İzmir
 
 
 23/02/2011,11:40
Çözüldü 
yok hocam arşive verme örneğine baktım bu anaformla alt formde o process değeri 1 olanlar gözüküyor 0 olanlar için başka bir forum yapacam tabi isteyenler 2 3 4 diye giderler ben sadece ilgili kayıttaki 1 leri o yapacam üstforumdeki açılan kutular ve aktif arama yapılan metin kutuları sonuçları için toplu güncelleme yapabiliyorum ama tek tekte olsun istedim. ondan işlendi düğmesinin yanındaki kayıtın sprocess değeri 0 yapılsa yeter dolayısıyla ilerde eklenecek procesler için ayrı tablo yapmaya gerek kalmadan aynı tabloda görülecek niyetim oydu.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.897
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:43
Çözüldü 
Ben örnek hazırlayıncaya kadar mehmet hocam örneğini eklemiş, kendi hazırladığımı da ekliyorum.

Altforma metin kutusu eklendi. (sprocess, boyutları 0 yapılarak gizlenebilir.)
Butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kod yazıldı.

Kod:
Me.sprocess.Value = "0"
Form.Requery


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/02/2019,21:56
Çözüldü 
Ben sporeces alanının alt form üzerinde olduğuna dikkat etmemişim Ozan. Senin örneğin daha iyi. Ben ayrıca o alanı alt forma ekleyip görünmez yaptım. Şimdi senin örnekte gördüm kü, o alan zaten alt form üzerinde varmış Img-cray((


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 207 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl
Çözüldü Yaş Aralığını Sorgu Yaparak Bulma tamer duran 8 216 11/02/2019, 22:52
Son Yorum: tamer duran
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 5 102 11/02/2019, 17:37
Son Yorum: Ertugrul Kuzu
Çözüldü Dış Kaynak Verisine Sorgu Hazırlama cozum 5 227 07/02/2019, 11:43
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Min() Fonksiyonu İle Sorgu Yapma ahmet025896 7 356 22/01/2019, 16:12
Son Yorum: ahmet025896

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.