Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/12/2011 18:13
Konu Sahibi
mqunetr
Yorumlar
19
Okunma
5343
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

mqunetr

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 29
 58
 15
 27/11/2011
 Balıkesir
 
 Ofis 2007
 30/04/2012,16:10
Çözüldü 
VB.NET

Arkadaşlar bir program yazmak istiyorum.
Başlat deyince süreyi başlatacak ve otomatik olarak 1 saat sonra saymayı bitirecek.
Bunu nasıl yapabilirim?
Başlat dicem ileriye doğru sayıcak ve otomatik olarak 1 saat sonra bitirecek.
Duraklat deyince durdurcak ve tekrar başlat dediğimde kaldığı yerden otomatik devam edecek. Aynı aşağıdaki program gibi birşey istiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum ...

resim



Kullanici Avatari

mcmaho

Aktif Üye
Aktif Üye
MU.... ÖZ....
 198
 20
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 13/11/2017,23:09
Çözüldü 
timer kullanarak yapabilirsin.


<<< 10-HAGİ-10 >>>

Kullanici Avatari

mqunetr

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 29
 58
 15
 27/11/2011
 Balıkesir
 
 Ofis 2007
 30/04/2012,16:10
Çözüldü 
Evet ama nasıl onu anlatabilir misin?



Kullanici Avatari

mcmaho

Aktif Üye
Aktif Üye
MU.... ÖZ....
 198
 20
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 13/11/2017,23:09
Çözüldü 
hangi programı kullanıyorsunuz. yani hangi programlama dilinde yazacaksınız bu programı.


<<< 10-HAGİ-10 >>>

Kullanici Avatari

mqunetr

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 29
 58
 15
 27/11/2011
 Balıkesir
 
 Ofis 2007
 30/04/2012,16:10
Çözüldü 
vb.net



Kullanici Avatari

mcmaho

Aktif Üye
Aktif Üye
MU.... ÖZ....
 198
 20
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 13/11/2017,23:09
Çözüldü 
formda arama yaparsan bulabilrsin.timer hakkında.


<<< 10-HAGİ-10 >>>


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Fatura Takip Programı C# Emine Çalık 9 3.453 26/11/2017, 17:17
Son Yorum: sidar72
Çözüldü Arac kiralama programı için iki dgw karşılaştırma Tbx 4 1.177 25/05/2016, 01:58
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Visual Basic de zimmet programı royce 10 3.505 16/06/2014, 14:34
Son Yorum: prestij06
Çözüldü C# dinamik filtrelemeyi Vb.nete nasıl çeviririm alican60 8 2.577 22/02/2014, 00:18
Son Yorum: alican60
Çözüldü Yeni bir kayıt ekleme işlemi nasıl yapılır? cyberwars 12 3.328 20/02/2014, 22:12
Son Yorum: cyberwars

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.