Studio 2008 İle Hosttaki Veri Tabanına Bağlanma
Tarih
08/06/2011 07:20
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
3
Okunma
2239
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Arkadaşlar,

Bir Tane Hostum Var. Host da ise "db.mdb" Adında Veritabanım Var. Studio 2008 İle Bu Host daki Veritabanıma Nasıl Bağlanırım...

Örnekteki Gibi Yaptım Ama Hata Alıyorum...
Hata Bkz: Beklenmeyen hata. (0x800700e8)


SAYGILAR



Ek Dosyalar
.rar   Hosta Bağlanma.rar (Dosya Boyutu: 23,93 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
.mdb yerine sql'e bağlanmayı deneseniz?
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Tamam Deneyim. .mdb ye bağlantı kurulmuyormu?
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bir Fikri Olan Yokmu Arkadaşlar.?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb.Net ile access veri tabanina resim ekleme ve resim görüntüleme umutakkaya 6 2.859 18/06/2014, 11:45 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.529 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile oluşturulan exe programların kaynak kodunu görme umutakkaya 18 11.330 30/05/2014, 09:45 umutakkaya
Çözüldü Visual Studio Sıra Numarası Güncelleme fatih5534 1 963 08/03/2014, 23:07 ozanakkaya
Çözüldü Visual Studio ve Access kullanarak programı birden çok pcde çalıştırma rastignac 2 2.429 10/11/2013, 23:28 rastignac


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status