Stok Programı Tarihe Göre Toplama
Tarih
25/02/2013 15:09
Konu Sahibi
farkli88
Yorumlar
6
Okunma
1914
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Merhabalar,

Siteden destek alarak yaptığım stok programında "GireniTopla" sorgusunda zannedersem bir hata yaptım. Farklı tarihlerde ama aynı stok ismine sahip ürünleri toplamıyor. Ama aynı gün içerisinde stok girişi yaparsak aynı isimli o malzemeleri topluyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   stok_22.01.2013.rar (Dosya Boyutu: 108,22 KB / İndirme Sayısı: 69)
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

accessdelisi
Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
340
30/10/2008
24
-
Ofis 2010 32 Bit
24/02/2017,14:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sorgudaki GTarih alanini sorgudan cikartirsan toplama islemi gerceklesir, gtarih alanini eklersen tarihe gore toplar
SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla

farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Konu kapanmıştır.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bu arada toplama işlemini Stok ismine göre yapmıyorsunuz değil mi? Bu tip işlerde Birincil Anahtar'a sahip alanları esas alarak işlem yapmanız esastır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
valla şu anda neye göre toplama yaptığımızı inanın bulamadım. Topluyor toplamasınada nasıl yapıyor derseniz açtım baktım ama çıkartamadım. Dosya ekte. Zahmet olmazda bakarsanız sevinirim. Yanlışımız varsa daha olayın başındayken çözebilirsek sevinirim.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben Vba kısmında Sql kodunda Where şartında Stok Adına göre toplama yapmayın diye demiştim ancak siz sorgu ile çözüm üretmişsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kriterlere Göre Toplu Mail Gönderme estapan 2 49 Dün, 11:08 estapan
  Metin Denetimindeki ifadeye göre değer getirme Tolga Dursun 11 194 25/02/2017, 14:29 ozanakkaya
  Listbox Sütun Toplama İbrahim Şenol 4 65 24/02/2017, 23:47 İbrahim Şenol
  İki Tarih Arası Sorgu Ve Toplama kadirba72 14 239 22/02/2017, 15:42 kadirba72
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 61 17/02/2017, 21:01 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya