Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/02/2013 15:09
Konu Sahibi
farkli88
Yorumlar
6
Okunma
2270
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

farkli88

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Merhabalar,

Siteden destek alarak yaptığım stok programında "GireniTopla" sorgusunda zannedersem bir hata yaptım. Farklı tarihlerde ama aynı stok ismine sahip ürünleri toplamıyor. Ama aynı gün içerisinde stok girişi yaparsak aynı isimli o malzemeleri topluyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   stok_22.01.2013.rar (Dosya Boyutu: 108,22 KB / İndirme Sayısı: 69)
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... F.... C....
351
30/10/2008
27
-
-
15/10/2017,22:27
Çözüldü 
sorgudaki GTarih alanini sorgudan cikartirsan toplama islemi gerceklesir, gtarih alanini eklersen tarihe gore toplar


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla

farkli88

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Konu kapanmıştır.


farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Bu arada toplama işlemini Stok ismine göre yapmıyorsunuz değil mi? Bu tip işlerde Birincil Anahtar'a sahip alanları esas alarak işlem yapmanız esastır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

farkli88

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
valla şu anda neye göre toplama yaptığımızı inanın bulamadım. Topluyor toplamasınada nasıl yapıyor derseniz açtım baktım ama çıkartamadım. Dosya ekte. Zahmet olmazda bakarsanız sevinirim. Yanlışımız varsa daha olayın başındayken çözebilirsek sevinirim.


farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Ben Vba kısmında Sql kodunda Where şartında Stok Adına göre toplama yapmayın diye demiştim ancak siz sorgu ile çözüm üretmişsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 252 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 163 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü IT Envanter programı için ön çalışma mengok 4 2.397 12/09/2017, 15:01 team_quash
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 156 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 229 17/08/2017, 08:22 haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.