Sql ile toplama yapmak
Tarih
21/02/2013 21:14
Konu Sahibi
alican60
Yorumlar
2
Okunma
1900
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,08:57
İller sütunundaki illere karşılık gelen sütundaki verilerin toplamını textboxlara nasıl aktarırım.Örnek verecek olursam ; İller sütunundaki Adana iline denk gelen Adet toplamlarını alttaki textboxa yazdırmak istiyorum.

Bu Mesaj yönetici tarafından düzenlendi. Düzenleme Zamanı: 25/09/2016 saat 12:38

KONU;
(içeriği itibarı ile),

"SQL" Kategorisi'nden alınıp,
"Access Soruları ve Cevapları" Kategorisi'ne taşınmıştır.

bilginize.




Ek Dosyalar
.rar   Kapalı Dosyada toplama işlemi.rar (Dosya Boyutu: 81,36 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,22:57
Sponsor Reklam
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   Kapalı Dosyada toplama işlemi(1).rar (Dosya Boyutu: 80,82 KB / İndirme Sayısı: 24)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,08:57
Ufuk Bey teşekkür ederim,gayetine güzel oldu.İyi geceler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Akıllı Pc Toplama Rehberi mharman 2 82 19/05/2017, 06:02 ozanakkaya
  Formda Toplama 6246386 3 187 17/04/2017, 10:12 6246386
  Tarih Formatında Kayıt Yapmak. m_demir 5 123 14/04/2017, 00:02 m_demir
  Fatura Raporda Kdv Oranına Göre Toplama U.ALTUN 2 108 27/03/2017, 13:33 U.ALTUN
  Nöbet Programı Yapmak haksoy3437 6 306 14/03/2017, 16:21 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status