Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/04/2009 16:14
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
4084
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessman


 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
sql de listenin ilk 10 satırını görüntülemek için nasıl nasıl yazmamız lazım
select *1o gibi birşeydi


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Seruz


SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 10/10/2018,17:31
Çözüldü 
Select top 10 Alan1, Alan2 From Tablo


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

accessman


 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Listenin Güncellenmesi m_demir 3 99 05/08/2018, 21:46
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Formdaki evet ve Hayır sayılarının toplamını bir metin kutusunda görüntülemek sfenksturk 7 2.638 03/01/2018, 12:39
Son Yorum: yturan
Çözüldü Buton ile media player açtırıp ilgili videoyu görüntülemek?? kesoka 2 534 06/09/2016, 09:38
Son Yorum: kesoka
Çözüldü Listenin toplamlarını metin kutularında göstermek kenan827 2 597 13/03/2016, 12:20
Son Yorum: kenan827
Çözüldü altveri sayfasına bağlı kayıtları görüntülemek mehmetb84 4 777 30/12/2015, 15:59
Son Yorum: mehmetb84

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444