Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/04/2009 16:14
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
4225
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
sql de listenin ilk 10 satırını görüntülemek için nasıl nasıl yazmamız lazım
select *1o gibi birşeydi


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.565
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 Dün,18:09
Çözüldü 
Select top 10 Alan1, Alan2 From Tablo


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Listenin Güncellenmesi m_demir 3 159 05/08/2018, 21:46
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Formdaki evet ve Hayır sayılarının toplamını bir metin kutusunda görüntülemek sfenksturk 7 2.700 03/01/2018, 12:39
Son Yorum: yturan
Çözüldü Buton ile media player açtırıp ilgili videoyu görüntülemek?? kesoka 2 590 06/09/2016, 09:38
Son Yorum: kesoka
Çözüldü Listenin toplamlarını metin kutularında göstermek kenan827 2 626 13/03/2016, 12:20
Son Yorum: kenan827
Çözüldü altveri sayfasına bağlı kayıtları görüntülemek mehmetb84 4 809 30/12/2015, 15:59
Son Yorum: mehmetb84

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.