Sql İle Listenin İlk 10 Satırını Görüntülemek
Tarih
10/04/2009 16:14
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
3592
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
sql de listenin ilk 10 satırını görüntülemek için nasıl nasıl yazmamız lazım
select *1o gibi birşeydi
@benbendedeilem
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
11/05/2017,16:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Select top 10 Alan1, Alan2 From Tablo
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Buton ile media player açtırıp ilgili videoyu görüntülemek?? kesoka 2 229 06/09/2016, 09:38 kesoka
Çözüldü Listenin toplamlarını metin kutularında göstermek kenan827 2 360 13/03/2016, 12:20 kenan827
Çözüldü altveri sayfasına bağlı kayıtları görüntülemek mehmetb84 4 398 30/12/2015, 15:59 mehmetb84
Çözüldü Bir formdaki liste satırını tıklayarak değişik formları açmak yucel62 6 1.817 25/03/2014, 07:25 yucel62
Çözüldü Formdaki evet ve Hayır sayılarının toplamını bir metin kutusunda görüntülemek sfenksturk 6 1.951 18/10/2012, 22:39 yorum70


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status