Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/04/2009 16:14
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
3988
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
sql de listenin ilk 10 satırını görüntülemek için nasıl nasıl yazmamız lazım
select *1o gibi birşeydi


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Çözüldü 
Select top 10 Alan1, Alan2 From Tablo


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki evet ve Hayır sayılarının toplamını bir metin kutusunda görüntülemek sfenksturk 7 2.532 03/01/2018, 12:39
Son Yorum: yturan
Çözüldü Buton ile media player açtırıp ilgili videoyu görüntülemek?? kesoka 2 480 06/09/2016, 09:38
Son Yorum: kesoka
Çözüldü Listenin toplamlarını metin kutularında göstermek kenan827 2 559 13/03/2016, 12:20
Son Yorum: kenan827
Çözüldü altveri sayfasına bağlı kayıtları görüntülemek mehmetb84 4 703 30/12/2015, 15:59
Son Yorum: mehmetb84
Çözüldü Bir formdaki liste satırını tıklayarak değişik formları açmak yucel62 6 2.214 25/03/2014, 07:25
Son Yorum: yucel62

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.