Hediye Excel Kitabı Ve Altın Üyelik Çekiliş Sonuçları İçin [Tıklayınız]
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/04/2009 16:14
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
3859
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
sql de listenin ilk 10 satırını görüntülemek için nasıl nasıl yazmamız lazım
select *1o gibi birşeydi


@benbendedeilem
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.551
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
12/01/2018,08:27
Çözüldü 
Select top 10 Alan1, Alan2 From Tablo


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki evet ve Hayır sayılarının toplamını bir metin kutusunda görüntülemek sfenksturk 7 2.321 03/01/2018, 12:39 yturan
Çözüldü Buton ile media player açtırıp ilgili videoyu görüntülemek?? kesoka 2 402 06/09/2016, 09:38 kesoka
Çözüldü Listenin toplamlarını metin kutularında göstermek kenan827 2 498 13/03/2016, 12:20 kenan827
Çözüldü altveri sayfasına bağlı kayıtları görüntülemek mehmetb84 4 620 30/12/2015, 15:59 mehmetb84
Çözüldü Bir formdaki liste satırını tıklayarak değişik formları açmak yucel62 6 2.121 25/03/2014, 07:25 yucel62
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.