SQL BAĞLANTILI OTOPARK TAKİP
Tarih
16/03/2011 13:30
Konu Sahibi
kral55011
Yorumlar
2
Okunma
2425
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kral55011
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
5
02/12/2010
0
Samsun
Belirtilmemiş
06/05/2014,23:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
SLM;
vb de Sql bağlantılı otopark takip programı yapmak gerekiyor bu konuda
bana yardım edebilirmisiniz...
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.867
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
siz yapacaksanız biz takıldıgınız yerde yardım ederiz,ama ben yapamam diyor ve ücretli birşey istiyorsanız yönetimimiz ile iletişime geçin lütfen
Cevapla

tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşım Sql bağlantılı otoparkı yaptınımı??
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Otopark Çalışan Bilgileri Sorgulama Yarım pls?? tekiner2323 14 3.605 11/05/2011, 23:43 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya