Soru: Sorgu hücresindeki sonucu tablo hücresine yazdırmak Hk.
Tarih
27/12/2010 17:18
Konu Sahibi
iozcan
Yorumlar
8
Okunma
2317
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli üstadlar merhaba,
Access ile program tasarlama işine bir süre ara verdim ve kendimi ASP'ye adadım Img-grin. Bu sebeple pek görünmüyordum mazur görün.

Sorum ise Şu:

Yeni geliştirdiğim bir ASP sözlük scripti var ekşisözlük gibi birşey. Kendi memleketim Isparta/Sütçüler şivesini yapacağım siteden tanıtacağım hemşerilerime.

mesela
Tbl_ayarlar tablosunda toplamentry diye bir sütun var. altında da tek bir hücre var. Sorgu ile tblentry tablosundaki satırları saydırıyorum. Ama bunu toplam entry sütunu altındaki o tek hücreye yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl becereceğim? Takıldım yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

resim
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Siz bu işi ASP ile yapmayacak mısınız?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ASP ile de yapılabilir fakat olayı veritabanının kendi içerisinde çözer isem daha güvenli olur diye düşünüyorum.
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla

dreamt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... A....
49
1
20/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
27/01/2016,15:00
Çözüldü 
merhaba sorguda saydırmana gerek yok.
DCount («expr»; «domain»; «criteria») kullanarak değeri alabilirsin.
çok karmaşık illa sorgu ile saydırman gerekiyorsa Dlookup ile değeri çekebilirsin. Kolay gelsin.
dreamt, 20-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ASP hakkında hiç bilgim yok neredeyse. Web sitesi üzerinde Access dosyasının sorgularını kullanabiliyor musunuz? Bunun yerine ASP kodları ile sayma işlemi yaptırmanız gerekebilir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
Sorgudaki değeri tablo hücresine yazdırmayı başarırsam tanıyor asp elbette. Tablodaki hücreye sorgudaki değeri yazdırmak mühim olan. Gerisi kolay.
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dinamik Excel İle Sorgu Cevabı Almak dufrety 6 75 08/02/2017, 13:02 dufrety
Exclamation Access Büyük Verilerde Sorgu Hatası aydogdu_115 9 387 05/02/2017, 13:26 atoz112
  çoklu seçmeli sorgu murat_orh 16 160 05/02/2017, 11:37 atoz112
  alt raporda çapraz sorgu görünümü mehmetb84 16 427 03/02/2017, 13:38 atoz112
  Ödemelere İlişkin Sorgu access acemisi 32 617 02/02/2017, 17:52 access acemisi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya