Soru: Sorgu hücresindeki sonucu tablo hücresine yazdırmak Hk.
Tarih
27/12/2010 17:18
Konu Sahibi
iozcan
Yorumlar
8
Okunma
2358
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
Değerli üstadlar merhaba,
Access ile program tasarlama işine bir süre ara verdim ve kendimi ASP'ye adadım Img-grin. Bu sebeple pek görünmüyordum mazur görün.

Sorum ise Şu:

Yeni geliştirdiğim bir ASP sözlük scripti var ekşisözlük gibi birşey. Kendi memleketim Isparta/Sütçüler şivesini yapacağım siteden tanıtacağım hemşerilerime.

mesela
Tbl_ayarlar tablosunda toplamentry diye bir sütun var. altında da tek bir hücre var. Sorgu ile tblentry tablosundaki satırları saydırıyorum. Ama bunu toplam entry sütunu altındaki o tek hücreye yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl becereceğim? Takıldım yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

resim
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Siz bu işi ASP ile yapmayacak mısınız?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
ASP ile de yapılabilir fakat olayı veritabanının kendi içerisinde çözer isem daha güvenli olur diye düşünüyorum.
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla

dreamt
Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... A....
49
1
20/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
24/03/2017,17:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba sorguda saydırmana gerek yok.
DCount («expr»; «domain»; «criteria») kullanarak değeri alabilirsin.
çok karmaşık illa sorgu ile saydırman gerekiyorsa Dlookup ile değeri çekebilirsin. Kolay gelsin.
dreamt, 20-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
ASP hakkında hiç bilgim yok neredeyse. Web sitesi üzerinde Access dosyasının sorgularını kullanabiliyor musunuz? Bunun yerine ASP kodları ile sayma işlemi yaptırmanız gerekebilir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

iozcan
<%ASP Coder%>
Kullanici Avatari
Üye
İ.... N.... Ö....
32
9
21/11/2009
14
Antalya
Ofis 2003
01/01/2014,16:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorgudaki değeri tablo hücresine yazdırmayı başarırsam tanıyor asp elbette. Tablodaki hücreye sorgudaki değeri yazdırmak mühim olan. Gerisi kolay.
Profesyonel bir programcının interaktif ortamda üretemeyeceği hiçbirşey yoktur.

(bkz:google mühendisleri Html ortamında quake2 oynadı)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Ürün Sorgu Kodu Çalışmıyor U.ALTUN 9 142 15/05/2017, 17:13 U.ALTUN
  Combox Sorgu Etkileşimi blue_wall 4 88 14/05/2017, 12:30 blue_wall
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 137 13/05/2017, 12:04 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 81 12/05/2017, 17:01 serkan1985
Question İlişkilendirimiş Tablolar Arasında Sorgu Yazmak Hasan Ablak 9 193 22/04/2017, 19:54 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status