Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/09/2009 21:16
Konu Sahibi
ozyy1905
Yorumlar
4
Okunma
1379
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ozyy1905

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 3
 1
 27/09/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 13/10/2009,21:36
soru bankasında bulunan 1400 sorudan 25 a grubu 25 b grubu basacak ve her seferde farklı soruları çıkaracak sınav programı nasıl hazırlarım.yardımcı olurmusunuz.access i az biliyorum.


ozyy1905, 27-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,07:13
Sn ozyy1905 öncelikle sitemize hoşgeldiniz, örnek eklersen üstadlar yardımcı olurlar. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

ozyy1905

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 3
 1
 27/09/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 13/10/2009,21:36
sayın hocam elimde herhangi bir örnek yok sadece excelde sorular var.1400 adet ben bunlardan 2 grup (a ve b grubu) halinde 25 soruluk sınav kağıdı çıkarmak istiyorum. her sınavda örneğin 1.sınav 25 soru 2.sınav 25 soru 3.sınav 25 soru 4.sınav......şeklinde 10 değişik sınavdan her sınavda ayrı soruları rapora sınav kağıdına çıkarsın istiyorum. formlardan sınav kağıdını bas veya sınav hazırla butonuna tıklandığında tablodan(1400 sorudan 25 adedini seçsin)istiyorum. tabloya hangi fonksiyon veya komutu yazmam gerekir ki 1400 den 25 adedini random yapıp seçsin.teşekkürler.


ozyy1905, 27-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
İyi günler ilk önce Access de nekadar biliyorsunuz
bunu bilmeden yardım etmek zor
ama rasgele seçim yapmak için şu örneğe bakabilirsiniz

https://www.accesstr.net/konu-bir-kelime...i%c5%9flem

burada rasgele seçimle ilgili kod var


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

ozyy1905

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 3
 1
 27/09/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 13/10/2009,21:36
visiual basic de kod yazmayı bilmiyorum.access sihirbazları ile tablolar ve formlarla ilgili çalışma yapmıştım. az seviyede biliyorum.


ozyy1905, 27-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Exclamation vb.net datagrid ile ilgili bir soru? samet.uslu_2 1 800 08/10/2010, 20:21
Son Yorum: alpeki99
Heart combobox ile soru asil35 0 866 15/05/2010, 01:27
Son Yorum: asil35

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.