Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/04/2013 19:50
Konu Sahibi
celila
Yorumlar
6
Okunma
2196
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

celila

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
26/09/2010
0
Ülke Dışı
Ofis 2010
20/03/2014,00:24
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,
Benim yapmak istediğim öğrencilerin notlarının ve sınıflarının bulunduğu bir tabloda, (ekte örneği var) öğrencilerin notlarına göre, sınıfları da göz önünde bulundurularak sıra numarası vermek. yalnız sadece raporda görmek değil. Sorguyla yaparak, aynı tabloya (update query olabilir) işletmek yada sorguda görmek istiyorum. Tabi mümkünse...
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   soru.rar (Dosya Boyutu: 10,17 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
aynı sınıfta, aynı notu alan öğrencilerde sıralama yapılabilmesi için farklı bir kriter daha lazım. şu anda 1.,3,3,4,5 şeklinde sıralıyor.

resim


Ek Dosyalar
.rar   soru_sld.rar (Dosya Boyutu: 12,41 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla

celila

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
26/09/2010
0
Ülke Dışı
Ofis 2010
20/03/2014,00:24
Çözüldü 
Peki sınıf ayrımı koymasak da yine 1,3,3 mü yapacak, oradaki 3leri 2 yapmanın yolu yokmudur peki, yapabilirsek işimiz çözülecek. (2 farklı üst sorguyla sınıfları ayırabilirim örneğin)


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   soru_sld.rar (Dosya Boyutu: 18,91 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla

celila

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
26/09/2010
0
Ülke Dışı
Ofis 2010
20/03/2014,00:24
Çözüldü 
çok teşekkür ederim aradığım buydu. sadece sınıf ayrımları kaldı onuda farklı sorgularla birleştircem Img-grin
ellerinize, emeğinize sağlık..


Cevapla

metehan16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
06/08/2017,22:21
Çözüldü 
(14/04/2013, 00:03)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inceleyiniz.


sayın ozanakkaya Örneğinizi inceledim. elinize sağlık ama sorgu içindeki "%$##@_Alias" diye isimlendirdiğiniz tablo içindeki "sıralama" isimli alanı nasıl oluşturdunuz anlayamadım. Açıklayabilirseniz sevinirim. Saygılar


"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 252 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 156 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 229 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Formda İki Kritere Göre Filtre Uygulamak ertans 2 269 18/07/2017, 11:43 ertans
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 1.072 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.