Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/12/2011 12:39
Konu Sahibi
PENTAGRAM1334
Yorumlar
10
Okunma
2702
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Aktif Üye
 35
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sorgulama yaparken 3 parametreye göre süzme yapılınca sonucu ve görüşü veriyor. Sıkıntı yok. Çok güzel oldu. Ama bu 3 parametreden sadece 1'i seçilince (mesela sadece Anadolu seçilince) o parametreye ait tüm görüşlerin raporunu vermesine rağmen sonuçlarını vermiyor. Yani sadece Anadolu'nun ortalaması ve görüşlerini de isteyebilmem durumunda bana sonucu vermiyor.

Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

İyi Çalışmalar.

Ek Dosyalar
eğitim.rar
[50.28 KB]


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Dün,23:35
Çözüldü 
Çalışmanda iki rapor var
Sadece Anadoluyu seçince ikiside rapor veriyor. Sıkıntı nerede anlayamadım.
Ayrıca R-DETAY raporunun Sıralama ve Gruplandırmasında ufak bir düzeltme yapman gerekiyor


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Aktif Üye
 35
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sıntı şurda: T-GIRIS'e bakarsanız Anadolu'nun 3 verisi olmasına rağmen sadece Bayrampaşa'yı veriyor. 2 adet daha veri var orda (İkisi de Beykoz'a ait.) sonucu doğru veriyor. Ben şunu istiyorum. Anadolu seçilince bu 3 yer yani; Bayrampaşa yada Beykoz yazmasın. Eğitim yada Tatbikat da yazmasın. Sadece seçtiğim parametre görünsün raporda.

R-DETAY raporunun Sıralama ve Gruplandırmasında ufak bir düzeltme yapman gerekiyor demişsin. biraz daha açarmısın konuyu. Ne gibi bir şey yapmam
gerekiyor.


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Dün,23:35
Çözüldü 
Raporu tasarın modunda aç sol üst köşedeki kareye sağ tıkla Sıralama ve Gruplandırma da Alan/Deyim'i (hizmet) yap. Sanırım raporu hazırladıktan sonra kaynağı değiştirmişsin.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Aktif Üye
 35
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sıralama ve Gruplandırma da Alan/Deyim'i "md" yaptım sorgulama daha iyi oldu.
Bir şey daha soracağım:
Şimdi müdürlüğe göre genel ortalamayı sağlıklı bir şekilde veriyor. Peki sadece hizmet türünden eğitimi seçtiğimde girilen tüm eğitimleri alt alta sıralamayıp da hepsinin ortalamasını bir seferde görmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor.


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Aktif Üye
 35
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
R-DETAY raporunun Sıralama ve Gruplandırmasında hangi parametreye göre sıralarsam ona göre nihai sonucu veriyor. Yani Sıralama ve Gruplandırmada hizmeti seçersem sorgulamada tek hizmet parametresi seçildiğinde hizmete göre süzme yapıp sonucu veriyor. Aynı şekilde de md ve grup için de Sıralama ve Gruplandırmada md yada grup seçersem, sorgulama ekranında da md yada gruba göre bütün ortalamayı veriyor.
Sorgulama ekranında 2 yada 3 parametreyi seçtiğimde sıkıntı yok. Benim istediğim sadece tek 1 parametreye göre de süzme yapabilmek.


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Id Numarasına Göre Toplamak m_demir 16 423 09/07/2018, 23:18
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Word Boyama İşlemi mertkose 22 697 05/07/2018, 12:48
Son Yorum: mertkose
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 190 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Text İçindeki Dataya Göre Combobox Secilmesi sidd 4 112 03/07/2018, 15:45
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Tablodaki Veriye Göre Numaratör barcins 4 147 03/07/2018, 10:42
Son Yorum: barcins

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.